Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu e niciun motiv real de panica

Antena3 Antena3,
Iohannis, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu e niciun motiv real de panica

Presedintele Klaus Iohannis face un apel la calm, dupa ce a aparut primul caz de coronavirus si in Romania si cere populatiei sa asculte sfaturile avizate ale medicilor, pentru a tine la distanta o epidemie de panica, cu consecinte nocive pentru semenii nostri. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa primul caz de coronavirus: Nu trebuie sa se sperie nimeni, e vorba de un virus cunoscut

Ludovic Orban a avut joi o prima reactie dupa primul caz declarat de coronavirus.

Mesaj de ultima ora din Ministerul Sanatatii, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca dupa confirmarea primului caz de infectie cu noul coronavirus, nu este cazul ca romanii sa isi schimbe modul de viata, sa aglomereze magazinele sau sa intre in panica.

Ce efecte economice are primul caz de coronavirus in Romania

Impactul asupra economiei locale ale primul caz de coronavirus in Romania este in prezent nesemnificativ, arata o analiza a casei de brokeraj XTB.

Comandament de urgenta dupa primul caz de coronavirus - Firea: 1.000 de persoane, izolate acasa

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, joi, intr-un Comandament de urgenta convocat dupa apari.

Ce au facut grecii dupa primul caz de coronavirus, comparativ cu panica din Romania

Grecia a anuntat primul caz de coronavirus, dar acest lucru nu a provocat panica in randul autoritatilor si al populatiei, existand asteptari sa se intample acest lucru.

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

Primul caz de coronavirus confirmat in Norvegia

Primul caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat in Norvegia, opersoana asimptomatica venita dintr-o zona din China in care s-au inregistrat cazuri de imbolnavire.

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus

Grecia a confirmat primul caz de coronavirus. Anuntul a fost facut de Sotiris Tsiodras, reprezentant al Ministerului Sanatatii din aceasta tara. Marti au fost confirmate primele cazuri si in Croatia.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Nu avem niciun caz confirmat de coronavirus in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa sedinta CSAT, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania.

VIDEO Primul caz de coronavirus in Romania, confirmat de Raed Arafat. Ce se intampla cu pacientul acum

Conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, miercuri seara, dupa ce in tara noastra a fost confirmat primul caz de coronavirus. Este vorba despre un caz al unei persoane din Gorj, care se afla la acest moment in tara. Acesta persoana a intrat in contact cu cetateanul din Italia care a fost in vizita in tara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )