Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iohannis a eliberat-o din functie pe Geanina Terceanu, acuzata de mita in dosarul Transferurilor

România Liberă România Liberă,
Iohannis a eliberat-o din functie pe Geanina Terceanu, acuzata de mita in dosarul Transferurilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a Geaninei Terceanu, cercetata in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzata ca a cerut 220. 000 euro mita pentru a da o solutie de achitare in dosarul Transferurilor, transmite Mediafax, care citeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a judecatoarei Geanina Terceanu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a Geaninei Terceanu, informeaza Agerpres. Judecatoarea Geanina Terceanu a inaintat.

ANI cere revocarea din functie a deputatului Ioan Moldovan, declarat incompatibil de ICCJ

Deputatul ALDE Ioan Moldovan a pierdut definitiv si irevocabil procesul intentat de ANI in urma caruia a fost declarat incompatibil, astfel ca inspectorii de integritate cer Parlamentului revocarea sa din functie.

Doi procurori au fost suspendati din functie de CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, luni, suspendarea din functie a procurorului general adjunct Liviu Tudose si a procurorului Aurelian Mihaila de la Parchetul de pe l.

Seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) ale chestorului Constantin Manoloiu - sef al Corpului de control al Ministrului de Interne. Manoloiu a ocupat aceasta functie din februarie 2013. Anterior, fusese sef al Serviciului de Evidenta a Populatiei Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )