Libnet.ro
UNICEF

10:15

Seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Iohannis

România Liberă România Liberă,
Seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne MAI) ale chestorului Constantin Manoloiu - sef al Corpului de control al Ministrului de Interne. Manoloiu a ocupat aceasta functie din februarie 2013. Anterior, fusese sef al Serviciului de Evidenta a Populatiei Bucuresti. continuă pe România Liberă

Dosarul Colectiv: Raed Arafat se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al premierului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru a discuta despre raportul privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU).

Raed Arafat va discuta luni cu seful Corpului de Control al premierului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va avea in cursul zilei de luni o intalnire cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru discutarea raportului privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al DSU, transmite Agerpres.

ANI cere revocarea din functie a deputatului Ioan Moldovan, declarat incompatibil de ICCJ

Deputatul ALDE Ioan Moldovan a pierdut definitiv si irevocabil procesul intentat de ANI in urma caruia a fost declarat incompatibil, astfel ca inspectorii de integritate cer Parlamentului revocarea sa din functie.

Doi procurori au fost suspendati din functie de CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, luni, suspendarea din functie a procurorului general adjunct Liviu Tudose si a procurorului Aurelian Mihaila de la Parchetul de pe l.

Iohannis a eliberat-o din functie pe Geanina Terceanu, acuzata de mita in dosarul Transferurilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a Geaninei Terceanu, cercetata in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzata ca a cerut 220. 000 euro mita pentru a da o solutie de achitare in dosarul Transferurilor, transmite Mediafax, care citeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a judecatoarei Geanina Terceanu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a Geaninei Terceanu, informeaza Agerpres. Judecatoarea Geanina Terceanu a inaintat.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )