Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis: Nu ar fi existat bani pentru majorarea pensiilor nici daca nu am fi avut aceasta epidemie. E regretabil ca PSD nu a inteles nimic

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Nu ar fi existat bani pentru majorarea pensiilor nici daca nu am fi avut aceasta epidemie. E regretabil ca PSD nu a inteles nimic

Presedintele Klaus Iohannis a decarat miercuri ca nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici in conditiile in care nu am fi avut aceasta epidemie si criza economica si ca e regretabil ca PSD nu a inteles nimic de aici si continua sa dea impresia unor persoane ca s-ar fi putut mai mult. continuă pe Adevărul

IOHANNIS: Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici in conditiile in care nu am fi avut aceasta epidemie si criza economica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi intr-o conferinta de presa ca nu ar fi existat bani nici in conditiile in care nu exista aceasta epidemie si criza economica.

Klaus Iohannis, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Atat s-a putut! N-ar fi existat banii nici daca nu aveam epidemia. Nu se discuta despre taieri de salarii si pensii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in conferinta de presa sustinutaa miercuri, la Palatul Cotroceni, ca atat majorarea pensiilor facuta de la 1 septembrie, cat si dublarea esalonata a alocatiilor.

Se dau bani pentru firme! Cui ofera ANOFM 2.500 de lei, pe luna. Toti afaceristii romani trebuie sa stie asta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortelor de Munca a anuntat marti ca, firmele si alti angajatori pot obtine subventii de pana la 2,500 de lei pe luna pentru unii angajati din anumite categorii de varsta. Cui ofera ANOFM 2,500 de lei pe luna. Ce trebuie sa stie toti afaceristii romani Aceste subventii lunare acordate de stat .

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, .

Teodorovici: in 2 ani putem trece de la deficit la excedent cu tot cu majorarea pensiilor. Ce masuri ar trebui luate

Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat pentru Adevarul ca in 2 ani Romania poate trece de la deficit la excedent bugetar daca se vor lua cateva masuri de bun simt, cuprinse de altfel in documentul pe care l-a prezentat in mod deliberat trunchiat Florin Citu.

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL: Ma astept la un rezultat record la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a facut si in conferinta de miercuri de la Palatul Cotroceni campanie pentru Partidul National Liberal. intrebat fiind ce asteapta de la PNL la aceste alegeri, seful statului a spus ca asteapta un rezultat record si ca PSD sa nu mai ocupe jumatate de tara in ceea ce priveste pozitiile din administratia locala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )