Libnet.ro
UNICEF

11:31

Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei, dupa ce a acuzat PSD ca vinde Ardealul ungurilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei, dupa ce a acuzat PSD ca vinde Ardealul ungurilor

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 5. 000 de lei de CNCD, dupa ce, in luna aprilie, a acuzat PSD ca vrea sa vanda Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Buna ziua, Ciolacu!) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, in schimbul acestei intelegeri?, a fost acuzatia lansata de seful statului la adresa PSD. continuă pe Adevărul

Iohannis acuza ca amenda de la CNCD e o decizie profund politica. Va contesta in instanta

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia CNCD, prin care a fost amendat cu 5. 000 de lei dupa ce a acuzat ca PSD vinde Ardealul la unguri, este una profund politica. Seful statului va contesta amenda in instanta.

Reactia lui Kelemen Hunor dupa ce Klaus Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei de CNCD

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus, dupa ce Klaus Iohannis a fost sanctionat cu 5. 000 de lei de CNCD, ca este convins ca seful statului nu va plati amenda. Kelemen Hunor este de parere ca presedintele Romaniei trebuie sa isi ceara scuze pentru afirmatiile facute la adresa Tinutului Secuiesc.

Rares Bogdan l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca n-a purtat masca in Parlament. Ce i-a raspuns fostul premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca nu a purtat masca in Parlament, in ciuda faptului ca starea de alerta.

S-au dat amenzi de 168.000 de lei dupa problemele de mediu de la Sintesti

Ministerul Mediului a dat amenzi de 168. 000 de lei pentru lipsa detinerii autorizatiei de mediu, pre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )