Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iohannis, la lansarea noii sale carti: Avem, din pacate, persoane publice care au dificultati in a se exprima coerent / Romanii nu asteapta doar bani, ci si un stat de drept, sanse egale, meritocratie (FOTO)

B1 B1,
Iohannis, la lansarea noii sale carti: Avem, din pacate, persoane publice care au dificultati in a se exprima coerent / Romanii nu asteapta doar bani, ci si un stat de drept, sanse egale, meritocratie (FOTO)

Nu putem sa ne imaginam UE fara Romania, cum nu putem sa ne imaginam viitorul nostru fara UE, a declarat Klaus Iohannis, la lansarea noii sale carti, EU. Un dialog deschis despre Europa. Presedintele. continuă pe B1

VIDEO Iohannis, la lansarea celei de-a treia carti: Cand vom reusi sa devenim mai europeni, tot mai multi romani vor dori sa se intoarca / Avem politicieni care la Bruxelles sunt pro-europeni, dar acasa dau vina pe UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la lansarea cartii sale EU. Un dialog deschis despre Europa, care a avut loc la Teatrul National, ca romanii asteapta un stat de drept, sanse egale, meritocratie, proceduri predictibile si previzibile, el criticand faptul ca politicienii dau vina pentru nereusitele nationale pe Uniunea Europeana.

IOHANNIS, LA LANSAREA CARTII SALE DESPRE UE: Politicienii dau vina pe UE pentru nerealizarile nationale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la lansarea cartii sale EU. Un dialog deschis despre Europa, ca politicienii dau vina pe UE pentru nerealizarile nationale, spunand ca avem si noi un astfel de guvern si un astfel de partid majoritar, care este declarat antieuropean, ca si cum problemele noastre r fi fost create la Bruxelles, nu aici. Seful statului a precizat insa ca se intampla similar si in alte parti.

SOC la ANTENA 1! ACCIDENTUL a fost CUMPLIT! Din pacate, Dani Otil ...

Dani Otil, indragitul prezentator de la Antena 1,si-a uimit fanii virtuali cu ultima poza pe care a publicat-o pe Instagram.

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre indragita MARIA CIOBANU! A fost ultimul cantec!

Maria Ciobanu traieste la Los Angeles de ceva timp! Prin urmare, indragita interpreta de muzica populara si-a petrecutziua de nastere departe de Romania, din cauza problemelor de sanatate ale.

Anunt SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma... (FOTO)

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera sa din televiziune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )