Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa guvernarii PSD pe care a acuzat-o ca e interesata mai degraba de cumetrii politice decat de soarta tarii. Seful statului a criticat faptul ca bugetul a fost trimis la Cotroceni in forma initiala. Iohannis sustine miscarea Romania vrea autostrazi: Sunt alaturi de ei sieu. continuă pe Hotnews

Iohannis a promulgat bugetul pe 2019: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea bugetului de stat pe anul 2019, potrivit Administratiei Prezidentiale. Presedintele a declarat intr-o interventie ca si-ar fi dorit sa promulge un buget bun, dar n-a fost sa fie.

Iohannis: Guvernarea PSD e toxica! Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania. Nu a fost sa fie!/ Presedintele a promulgat legea bugetului de stat pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou guvernarea PSD, in cadrul unei declaratii de presa: Aceasta guvernare este toxica pentru stabilitatea Romaniei si pentru bunastarea populatiei, care suporta in fiecare zi costurile, a tinut sa.

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru romani, dar n-a fost sa fie. PSD, interesat de cumetrii politice si lupta impotriva Justitiei, demonstreaza o grava lipsa de responsabilitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannisa criticat, din nou, in termeni extrem de duri, Guvernul PSD-ALDE si in special modul in care acesta a gandit bugetul de stat pe acest an. Ramas fara mijloace de a contesta.

Chifu: Importanta Ucrainei este cruciala pentru Romania datorita rolului de scut pe care il are in fata presiunilor ruse asupra Republicii Moldova. Alegerile au loc intr-un moment critic

Importanta Ucrainei este cruciala pentru Romania, nu numai datorita romanilor care traiesc in aceasta tara, ci mai ales pentru rolul de pavaza in fata presiunilor ruse asupra Republicii Moldova, atrage.

24 IT. Cum vrea Honor sa prinda loc la masa gigantilor de telefoane. Compania are ganduri mari pentru Romania

Honor este pe locul al doilea in topul vanzarilor de telefoane in Rusia, patru in Ucraina si Finlanda, locul cinci in UK si Franta si are ganduri mari si pentru Romania. Fara target, cel putin oficial.

TARICEANU, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL AL OIF: Pentru Romania francofonia este parte a identitatii nationale

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a avut o intrevedere, astazi, cu secretarul general al Organizatiei Internationale a Francofoniei OIF), Louise Mushikiwabo, prilej cu care a subliniat ca pentru Romania francofonia este parte a identitatii nationale.

Klaus Iohannis: Valorile francofoniei precum respectarea statului de drept, lupta impotriva intolerantei si protejarea minoritatilor sunt foarte relevante pentru Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca valorile si obiective constitutive ale francofoniei, precum respectarea drepturilor omului si a statului de drept, lupta impotriva intolerantei, protejarea.

Digisport: Moment istoric pentru Romania! Anuntul facut vineri dimineata

Tragerea la sorti pentru grupele Euro 2020 va avea loc in Romania, la Romexpo, in Bucuresti. Capitala tarii noastre se bucura de un eveniment unic: tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor de la Euro 2020 va avea loc in toamna, in Bucuresti.

inainte de a muri, Baba Vanga ar fi trimis un mesaj ciudat pentru Romania: Aceasta veste mi-a venit de Sus - Profetul indian Sundar Singh confirma

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova,este o celebra clarvazatoare din Bulgaria. Ea a afirmat, cu putin timp inainte sa moara, un mesaj cu privire la Romania. Baba Vanga a spus ca in Romania .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )