Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iohannis a obtinut aproape 80% din voturi in judetul Harghita

Antena3 Antena3,
Iohannis a obtinut aproape 80% din voturi in judetul Harghita

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in judetul Harghita, obtinand aproape 80% din voturile alegatorilor, in timp ce contracandidatul sau, Victor Ponta a fost preferat de 20,22% dintre votanti,. continuă pe Antena3

Sibiu: Iohannis a castigat cu aproape 80 % din voturi

Candidatul ACL Klaus Iohannis a obtinut in judetul Sibiu 79,51% din voturile exprimate, in vreme ce Victor Ponta a adunat numai 20,49% din optiunile exprimate, arata numaratoarea paralela a voturilor, realizata de ACL Sibiu.

Bucuresti, Iasi si Focsani, primele orase mari castigate de Klaus Iohannis: Aproape 80% din voturi, la Sibiu

Klaus Iohannis a atins 80% in mari orase din Ardeal, in timp ce in sud a recuperat la Ilfov, unde scorul final a fost 52-48. Candidatul ACL a castigat in municipiul Targu Mures cu 71,40%, iar in judet a.

Victor Ponta, invins categoric in Timis. Cat a obtinut Klaus Iohannis

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 74,35% din voturi in judetul Cluj, releva datele partiale comunicate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Cluj dupa numararea voturilor din 69,09% din sectiile de.

VIDEO. Clujul, in strada! 15.000 de oameni au serbat victoria lui Iohannis, la capatul unui miting maraton de sase ore!

Clujul a dat din nou semnalul mitingurilor indreptate impotriva liderului PSD, Victor Ponta. 000 de oameni au serbat victoria lui Klaus Iohannis prin centrul orasului. Datele preliminare arata ca noul presedinte al Romaniei a obtinut aproape 80 la suta din voturile din Cluj-Napoca si aproximativ 75 la suta din voturile exprimate in judet.

Numaratoare ACL (50,52% din voturi): Iohannis - 56,27%, Ponta - 43,70%

ACL a prezentat, duminica seara, primele cifre privind numaratoarea paralela de la prezidentiale. Astfel, dupa numararea voturilor in 50,52% din sectiile de votare, Klaus Iohannis a obtinut 56,27%, iar .

Klaus Iohannis a castigat cu 94% din voturi in Noua Zeelanda

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a castigat in Noua Zeelanda cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc si in turul I in Noua Zeelanda.

Iohannis: Responsabilii pentru organizarea alegerilor din diaspora vor suporta consecintele

Klaus Iohannis va rezolva o data pentru totdeauna misterul alegerilor parlamentare din diaspora si vrea sa-i traga la raspundere pe cei responsabili de organizarea de acolo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )