Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European pe tema imigrantilor din Africa de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis participa la reuniunea Consiliului European pe tema imigrantilor din Africa de Nord

Presedintele Klaus Iohannis va participa, azi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles pe tema crizei reprezentate de fluxul de imigranti dinspre Africa de Nord. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European pe tema imigrantilor din Africa de Nord

Presedintele Klaus Iohannis va participa, azi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de la Bruxelles pe tema crizei reprezentate de fluxul de imigranti dinspre Africa de Nord.

Klaus Iohannis, inaintea plecarii la reuniunea Consiliului European pe tema crizei migratiei: Romania sprijina strategia de aparare a UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi pe aeroportul Henri Coanda, inaintea plecarii la a reuniunea extraordinara a Consiliului European pe tema crizei migratiei ca Romania sustine strategia de aparare a.

UPDATE Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta. Presedintele face declaratii de presa pe aeroport la ora 12.45

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa joi, de la ora 12. 45, la salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. , informeaza un comunicat de presa al Cotroceniului. Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai.

Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta

Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai.

Iohannis, dupa summitul pentru rezolvarea crizei imigrantilor: Romania, dispusa sa trimita experti in zonele cu probleme

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European extraordinar de la Bruxelles, pe tema migratiei, ca s-a agreat un document care se axeaza pe intarirea prezentei in Marea Mediterana, combaterea traficului de persoane si prevenirea fluxului de migratie ilegala.

Iohannis participa la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei- surse

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie de naufragii care au avut loc in ultima perioada, soldate cu peste 1. 000 de morti.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea Consiliului Afaceri Externe la Luxemburg

ACTUALIZARE 10:57 Aurescu blameaza semnarea tratatului de alianta intre Rusia si republica separatista Osetia de Sud Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a condamnat semnarea de catre Rusia, la 18 martie 2015, a unui asa-zis tratat de alianta si integrare cu republica separatista Osetia de Sud, act de natura sa complice si mai mult situatia de securitate din regiunea Marii Negre.

Seful Consiliului European convoaca un summit UE pe migratie

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a convocat astazi pentru joi un summit al Uniunii Europene ca sa identifice o solutie la problema migratiei din Africa de Nord, informeaza publicatia italiana La Stampa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )