Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Iohannis, pozitie dura in negocierile pe tema Brexit

România Liberă România Liberă,
Iohannis, pozitie dura in negocierile pe tema Brexit

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca la Consiliul European de la Bruxelles de joi si vineri Romania nu va accepta restrictionarea liberei circulatii sau discriminarea cetatenilor romani pe tema beneficiilor sociale, in negocierile pe tema Brexit, aratand ca este posibil sa se discute o adaptare a alocatiei la tara unde traieste copilul, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Nicolae Timofti a fost primit de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa sustina o conferinta de presa comuna.

Presedintele Klaus Iohannis solicita sa se adreseze Parlamentului lunea viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, o scrisoare sefului Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si sefului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care solicita sa adreseze un mesaj Parlamentului, lunea viitoare, la ora 16.

Tariceanu: PNL functioneaza ca un partid anexa pentru presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, duminica, ca PNL functioneaza ca un partid anexa pentru presedintele Klaus Iohannis, care, la un moment dat, s-ar putea sa-i spuna lui Dacian Ciolos sa preia partidul.

AFACEREA PLAGIATELOR Mircea Miclea, luare de pozitie dura: Pe noul mecanism, pana in decembrie nu-si vor pierde titlul de doctor decat cei care renunta de bunavoie. Domnule ministru, legea e clara, dar aplicarea ei necesita caracter

Titlurile de doctor obtinute prin plagiat si care scandalizeaza opinia publica deja de 4 ani vor putea fi retrase abia in decembrie 2016, potrivit noului mecanism pus in dezbatere de ministrul Adrian Curaj. Asta in timp ce, pe legea existenta, toata procedura ar dura maximum 4 saptamani. Concluziile apartin unei analize realizate de Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei si presedinte al comisiei prezidentiale care a elaborat Legea Educatiei din 2011. Legea e clara, dar aplicarea ei necesita caracter. Legi avem, n-avem caractere, domnule ministru!, spune Mircea Miclea, in analiza trimisa HotNews. ro. Citeste in articol analiza integrala facuta de Mircea Miclea pe noul mecanism de solutionare a plagiatelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2341 seconds )