Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iohannis, precizari despre reparatiile la Vila Lac 3: Nu am avut cereri extravagante

România Liberă România Liberă,
Iohannis, precizari despre reparatiile la Vila Lac 3: Nu am avut cereri extravagante

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca nu a avut cereri extravagante legat de lucrarile care se efectueaza la Vila Lac 3. continuă pe România Liberă

Ce le-a cerut Iohannis muncitorilor care repara Vila Lac 3

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la lucrarile care se efectueaza la Vila Lac 3, ca a cerut sa fie reparata si zugravita.

Klaus Iohannis, despre Vila Lac 3: Nu am avut cerinte extravagante

Presedintele a spus ca a avut o serie de cerinte privind Vila Lac 3, resedinta sa oficiala, dar ca acestea nu au fost extravagante. Nu am avut si nu am cerinte extravagante. Dar, da. Am cerut sa fie.

Iohannis, despre Vila Lac 3: Nu am cerinte extravagante, dar am cerut sa fie zugravita casa, am cerut sa fie reparata si zugravita fatada

Presedintele Klaus Iohannis a precizat luni ca a cerut ca resedinta sa oficiala, Vila Lac 3, sa fie reparata si zugravita, SPP a cerut anumite reparatii la randul sau, iar specialistii au cerut consolidarea.

Iohannis, precizari importante despre cotele de imigranti care revin Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis de declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la criza imigrantilor, ca Romania este pentru cotele voluntare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )