Libnet.ro
UNICEF

11:01

Iohannis: Nu ne putem permite o dubla epidemie - gripa si Covid

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Nu ne putem permite o dubla epidemie - gripa si Covid

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, miercuri seara, ca Romania nu-si poate permite sa fie oblig. continuă pe România Liberă

Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie: gripa si COVID 19

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, numarul mare de imbolnaviri inregistrat in ultimele 24 de ore si a afirmat ca urmeaza un context sensibil, avand in vedere ca apropierea sezonului rece ridica problema virozelor si a gripei. Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie gripa si COVOD 19, a afirmat presedintele.

IOHANNIS: Nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie, gripa si Covid-19

Klaus Iohannis a declarat azi intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni ca pandemia e inca departe de a se fi incheiat iar eliminarea treptata a unor restrictii, reluarea unor activitati, apropierea sezonului rece, creeaza un context sensibil.

Iohannis: inceputul anului scolar, un succes Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul medical sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca pandemia este inca departe de a se fi incheiat, spunand ca sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19. intrebat daca considera ca inceputul anului scolar a fost un succes sau un esec, Iohannis a spus ca a fost un succes, in actualele conditii dificile. El a mai afirmat ca a cerut Guvernului o evaluare completa dupa primele doua saptamani de scoala.

Presedintele Klaus Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie de gripa si de COVID-19. Noi restrictii in momentul acesta nu sunt prevazute (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica. Dupa o deschidere in care a vorbit despre evolutia epidemiei.

inceperea anului scolar, succes sau esec? Klaus Iohannis: Putem sa spunem ca inceputul acestui an scolar a fost unul bun, cu toate ca suntem in plina pandemie (VIDEO)

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, ora 18. 00, Presedintele Romaniei a abordat si subiectul inceperii noului an scolar. Klaus Iohannis, despre inceperea noului an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )