Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Romania si Croatia ar avea de castigat pe mai multe planuri in urma integrarii europene a Balcanilor de Vest

B1 B1,
Iohannis: Romania si Croatia ar avea de castigat pe mai multe planuri in urma integrarii europene a Balcanilor de Vest

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romania si Croatia ar avea de castigat pe multe planuri in urma integrarii in Uniunea Europeana a tarilor din Balcanii de Vest. O regiune sigura si. continuă pe B1

UPDATE Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura

Mitinguri pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta vor avea loc, vineri, in mai multe orase din tara, unde liberalii au anuntat ca vor fi pichetate sediile prefecturilor. Deputatul PNL Cezar Preda a declarat, vineri dimineata, ca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura sunt programate actiuni de protest in toate municipiile resedinta de judet.

Scandalul promovarii in scoli a abstinentei pana la casatorie. Mai multe ONG-uri au cerut demiterea consilierului ministrului Educatiei, acesta a demisionat din alta parte

Mai multe ONG-uri i-au cerut ministrului Educatiei sa-l demita pe Romeo Mosoiu din functia de consilier, dupa ce asociatia pe care acesta o conducea a cerut public promovarea in scoli a abstinentei pana la casatorie. Eu i-am solicitat expres sa aleaga si a ales: si-a dat demisia din ONG, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a sustinut ca Mosoiu nu a avut cunostinta de comunicatul transmis de Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, al carui vicepresedinte era.

Informare de canicula emisa pentru mai multe zone din tara

Mai multe zone din tara se afla, pana luni, sub informare de canicula, fiind anuntate temperaturi de 36 - 37 de grade Celsius. Mai mult, indicele de disconfort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Susoteli intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu despre Klaus Iohannis, surprinse de microfoane: Am concretizat mai multe cu tine decat cu el (VIDEO)

Nicio barfa buna nu mai poti spune fara sa te surprinda microfoanele. Susoteli care il vizau pe Klaus Iohannis au fost captate de microfoane chiar intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu, informeaza B1 TV.

Perchezitii la hoti din locuinte din Constanta. Oamenii legii au descins la mai multe adrese

Luni dimineata, peste 50 de politisti din Constanta efectueaza 26 perchezitii la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din locuinte, cu un prejudiciu de 400. 000 de lei.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru mai multe companii din Republica Moldova

Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor ANSA) a anuntat ca autoritatile de la Moscova au permis mai multor companii autohtone sa reia livrarea fructelor pe piata rusa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )