Libnet.ro
UNICEF

23:00

Informare de canicula emisa pentru mai multe zone din tara

Adevărul Adevărul,
Informare de canicula emisa pentru mai multe zone din tara

Mai multe zone din tara se afla, pana luni, sub informare de canicula, fiind anuntate temperaturi de 36 - 37 de grade Celsius. Mai mult, indicele de disconfort termic va depasi pragul critic de 80 de unitati. continuă pe Adevărul

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda, avertizeaza RADET. Noul Consiliu de Administratie al RADET a cerut 10 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru a putea efectua reparatii .

Furtunile au produs pagube insemnate in mai multe zone ale Romaniei

Furtuna de ieri dupa-amiaza a produs pagube in mai multe orase ale tarii. in Capitala, 11 copaci au fost doborati de vantul puternic si cinci masini au fost avariate de crengile cazute. O furtuna.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru mai multe companii din Republica Moldova

Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor ANSA) a anuntat ca autoritatile de la Moscova au permis mai multor companii autohtone sa reia livrarea fructelor pe piata rusa.

ANM: canicula si furtuni pana marti seara

Canicula va persista duminica si luni in mai multe zone din tara si, totodata, de duminica pana marti seara, vor cadea ploi torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, potrivit unei noi informari emise de Administratia.

UPDATE Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura

Mitinguri pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta vor avea loc, vineri, in mai multe orase din tara, unde liberalii au anuntat ca vor fi pichetate sediile prefecturilor. Deputatul PNL Cezar Preda a declarat, vineri dimineata, ca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura sunt programate actiuni de protest in toate municipiile resedinta de judet.

Primarul din comuna bacauana Prajesti, Eugen Antica, pus de DNA Bacau in arest la domiciliu, pentru mai multe infractiuni de coruptie

Edilul comunei Prajesti, Eugen Antica, este in arest la domiciliu, urmare a deciziei procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie din Bacau. Primarul este acuzat de nereguli repetate la derularea achizitiilor publice, atribuite prin incredintare directa. De la firma abonata la banii comunei, SC Laurel SRL din Prajesti, edilul s-a ales cu o Toyota Rav4 dar si cu alte beneficii.

Meteo. A fost emisa informare de canicula, dar si de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o informare de canicula, dar si de furtuni, valabila pana marti. Mai exact, specialistii au precizat ca duminica si luni, va fi canicula, in timp ce, de duminica seara si pana marti seara, in jumatatea de nord a tarii vor fi furtuni.

Avertizare meteo valabila de duminica pana marti seara. Canicula, vijelii, ploi torentiale cu fulgere si chiar grindina in mare parte din tara

Canicula va persista duminica si luni in mai multe zone din tara si, totodata, de duminica pana marti seara, vor cadea ploi torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, potrivit unei noi informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai varstnic miliardar din lume implineste astazi 100 de ani

Fostul bancher David Rockefeller, cel mai varstnic miliardar din lume, potrivit Forbes Magazine, si nepot al celebrului magnat John D. Rockefeller 1839 - 1937), implineste vineri 100 de ani, informeaza agentia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )