Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura

Adevărul Adevărul,
UPDATE Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura

Mitinguri pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta vor avea loc, vineri, in mai multe orase din tara, unde liberalii au anuntat ca vor fi pichetate sediile prefecturilor. Deputatul PNL Cezar Preda a declarat, vineri dimineata, ca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura sunt programate actiuni de protest in toate municipiile resedinta de judet. continuă pe Adevărul

Furtunile au produs pagube insemnate in mai multe zone ale Romaniei

Furtuna de ieri dupa-amiaza a produs pagube in mai multe orase ale tarii. in Capitala, 11 copaci au fost doborati de vantul puternic si cinci masini au fost avariate de crengile cazute. O furtuna.

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda, avertizeaza RADET. Noul Consiliu de Administratie al RADET a cerut 10 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru a putea efectua reparatii .

Mircea Ursache (ASF): Au loc negocieri cu mai multe fonduri de investitii pentru salvarea Astra

Prospectul pentru a doua majorare de capital la compania Astra a fost aprobat, iar in aceste zile au loc negocieri cu mai multe fonduri de investitii, intre care unul chinez, a declarat, ieri, Mircea Ursache, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), intr-o conferinta de specialitate.

PNL nu a strans suficiente voturi pentru motiunea de cenzura

ACTUALIZARE 11:47 Alina Gorghiu: A fost o greseala a PNL cand l-am votat pe acest premier Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declaraz ca cere scuze pentru votul partidului,precizand ca a fost o greseala a PNL cand l-a votat pe acest premier. * Ponta catre opozitie: Va veni timpul cand veti vedea ca e grava schimbarea guvernului de procuror * Antonescu: Neorganizarea alegerilor partiale, un motiv suficient pentru a cadea Guvernul * Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura * in plen sunt prezenti 364 de parlamentari din 554 * Ponta: Sigur ca am emotii, e motiune de cenzura --- Liberalii nu au strans destule voturi pentru motiunea de cenzura, sustin surse din partid, care ne-au spus ca PNL a reusit sa stranga in total doar 230 de voturi in favoarea motiunii de cenzura, iar numarul total de voturi necesar pentru aprobare este de 278.

Proteste in tara pentru demisia lui Ponta, in timpul votului la motiunea de cenzura

In timp ce in Parlament se dezbatea astazi motiunea de cenzura, in mai multe orase din tara au avut loc proteste. Spre exemplu, la Cluj Napoca 50 de oameni au cerut demisia premierului Victor.

Proteste in tara pentru DEMISIA lui Ponta, in timpul votului la motiunea de cenzura

In timp ce in Parlament se dezbatea astazi motiunea de cenzura, in mai multe orase din tara au avut loc proteste. Spre exemplu, la Cluj Napoca 50 de oameni au cerut demisia premierului Victor.

Mai multe ONG-uri, printre care Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, le cer ministrilor Educatiei si Sanatatii sa promoveze in scoli abstinenta pana la casatorie

19 ONG-uri, printre care si Asociatia Parinti pentru Ora de Religie condusa de Romeo Mosoiu - consilier al Ministrului Educatiei, au trimis o scrisoare deschisa prin care le cer ministrilor Educatiei si Sanatatii sa promoveze in scoli abstinenta pana la casatorie, ca cel mai bun lucru pentru sanatatea copiilor. Scrisoarea vine ca reactie la propunerea ministrului Banicioiu de a introduce Educatia sanitara ca materie obligatorie in scoli si la scrisoarea deschisa a altor organizatii, care amintesc de recomandarea Comitetului ONU de a introduce Educatia sexuala in scoli. Concluzia noastra, sustinuta de datele stiintifice actuale, este ca elevii, copiii nostri, trebuie educati spre infranarea trupeasca si amanarea relatiei intime pana la vremea casatoriei, sustin ONG-urile care li se adreseaza acum celor doi ministri.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru mai multe companii din Republica Moldova

Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor ANSA) a anuntat ca autoritatile de la Moscova au permis mai multor companii autohtone sa reia livrarea fructelor pe piata rusa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2725 seconds )