Libnet.ro
UNICEF

22:30

IOHANNIS: Romanii au transmis un mesaj proeuropean in 26 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Romanii au transmis un mesaj proeuropean in 26 mai

La alegerile din 26 mai romanii au transmis un mesaj clar proeuropean si au respins discursul antieuropean, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, la Forumul International al Societatii Civile. continuă pe Ziarul Bursa

Ziua maniei jurnal de observator, alegeri 26 mai 2019 in strainatate

Am fost observator independent intr-o echipa de doua persoane la sectia de votare 134-Diaspora de la Ambasada Romaniei la Dublin, pe data de 26 mai, un post voluntar, acreditat de coalitia non-guvernamentala Fiecare Vot pentru platforma Vot Corect. Va relatez in cele ce urmeaza cum a fost tratata diaspora din Irlanda la Dublin, dupa 5 ani de la esecul de organizare a scrutinului din 2014.

Numaratoarea voturilor din 26 mai arata ca PSD a pierdut in Moldova pentru prima data in ultimii 30 de ani. Care a fost diferenta fata de PNL si USR-PLUS

Desi calculele preliminare facute pe 26 mai, imediat dupa inchiderea urnelor, au dat PSD castigator in regiunea Moldovei, numaratoarea voturilor indica o realitate diferita.

Nicolae Ratiu, despre alegerile din 26 mai: A fost nevoie de doua generatii pentru a scapa de vechea mentalitate

Nicolae Ratiu, fiul lui Ion Ratiu, politicianul desemnat de Corneliu Coposu sa candideze din partea PNT la alegerile din 1990, face o analiza a modului in care au votat romanii din anul 1990 si pana in prezent.

Ducii de Sussex au transmis un mesaj de sustinere a comunitatii LGBTQ

Ducesa Meghan 37 de ani) si Printul Harry 34 de ani) au postat un mesaj, insotit de mai multe imagini, de sustinere pentru comunitatea LGBTQ. Ducii de Sussex au publicat si o fotografie cu Printesa Diana.

Klaus Iohannis: Romanii au dovedit prin vot ca orice schimbare incepe de la o aspiratie

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii la Forumul International al Societatii Civile. isi doresc un parcurs european pentru Romania, in ciuda incercarilor esuate de a slabi increderea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )