Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat, pentru constructiile ridicate pe acestea si activitatile economice de productie de energie regenerabila, turism, agrement, alimentatie publica, comert cu amanuntul si servicii conexe desfasurate in aceste zone. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate.

Iohannis a sesizat la CCR legea privind derogarile fiscale pentru terenuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asup.

Iohannis a contestat la CCR legea initiata de Serban Nicolae care instituie un regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutionala in legatura cu Legea privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate initiat de senatorul Serban Nicolae.

Iohannis a sesizat CCR cu legea care prevede scutiri de taxe pentru activitatile economice de pe insule, initiata de Serban Nicolae

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind unele masuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, constructii edificate pe acestea si anumitor activitati economice autorizate, informeaza Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda zile libere parintilor, in urma inchiderii scolilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind aprobarea ordonantei de urgenta prin care se acorda zile libere pentru parinti in vederea supravegherii copiilor, daca se limiteaza sau suspenda activitatile didactice care presupun prezenta.

Presedintele a promulgat legea privind achizitionarea tabletelor si a laptopurilor cu internet, pentru elevi

Marti, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1442020 privind unele masuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfasurarii.

Ce zile libere in plus primesc romanii. Iohannis a aprobat legea

Romania acestor zile trece pintr-o criza fara precedent. Numarul cazurilor de noi infectari creste, la fel si rata mortalitatii. Multi angajati au fost nevoiti sa ramana acasa, sau sa-si imparta atributiile casnice, cand celalalt este la munca. Recent atat in Camera Deputatilor, cat si in Senat, s-a discutat pe marginea unui proiect de lege cu .

Ministerul Culturii vrea sa modifice Legea privind dreptul de autor. Gheorghiu: Nu putem accepta actiuni de tip monopol in dezavantajul artistilor

Ministerul Culturii a anuntat ca are in vedere modificarea Legii 81996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, dupa ce operatori culturali si artisti plastici au facut sesizari legat de metodologia de taxare a operelor expuse public, propusa de organismul de gestiune colectiva VISARTA.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )