Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ion Alexie, medic infectionist din SUA: Testele COVID se realizeaza prost, in Romania. Numarul de infectii va creste exponential

B1 B1,
Ion Alexie, medic infectionist din SUA: Testele COVID se realizeaza prost, in Romania. Numarul de infectii va creste exponential

Dr. Ion Alexie, medic roman stabilit in Statele Unite ale Americii, a precizat ca testele de Coviddin Romania nu se efectueaza intr-un mod corect. Acesta a explicat intr-un videoclip cum ar trebui sa se fa. continuă pe B1

Medic roman din America, avertisment: in Romania, foarte multe teste COVID se fac prost! Numarul de infectii va exploda

Un medic roman din Statele Unite spune ca la noi in tara, testele COVID nu se fac in mod corect.

EFECTELE PANDEMIEI DE COVID-19 Tot mai multe hoteluri din SUA se confrunta cu executarea silita

Hotelurile din SUA continua sa fie afectate din cauza pandemiei de Covid-19, rata medie de ocupare fiind mai mica de 50%, potrivit therealdeal. com, care aduce in atentie faptul ca un numar tot mai mare de creditori fac eforturi ca sa vanda ipotecile constituite de aceste unitati de cazare.

ANALIZA SAXO BANK: T4 ne aduce un ciclu de alegeri din SUA cum nu am mai vazut niciodata

Ne temem ca alegerile din SUA reprezinta cel mai mare risc politic pe care l-am vazut in cateva decenii, intrucat sfarsitul ciclului economic se intalneste cu inegalitatile, tulburarile sociale si o frenezie in crestere a pietei, determinata de raspunsul politic la aceasta profunda criza economica: rate zero ale dobanzii, sprijin infinit al guvernului si al bancii centrale din SUA. Backstop-ul oficial masiv, cu garantii pentru cerere si locuri de munca intr-o lume a capitalismului de stat, inseamna ca pietele si libertatea individuala nu au fost niciodata mai atacate, conform unei analize Saxo Bank.

Povestea impresionanta a primei femei capitan din SUA care se afla de 10 luni pe mare

Prima femeie capitan din SUA, Kate McCue, calatoreste de mai bine de 10 luni pe mare si este printre doar 2% dintre femeile marinar din lume, sperand sa reuseasca sa inspire cat mai multe care isi doresc.

Trump, preferat de investitorii pe burse pentru fotoliul prezidential din SUA

Un sondaj Investing. com arata ca 65% dintre investitori spun ca o administratie Trump ar fi mai buna pentru piata bursiera americana si numai 16% considera ca o presedintie Biden ar fi benefica acestui sector * in schimb, sondajele care cuprind toate categoriile de alegatori il dau pierzator pe republicanul Donald Trump O proportie de 53% dintre investitorii americani chestionati in cadrul unui sondaj realizat de Investing. com considera ca, daca piata bursiera din Statele Unite va avea o evolutie buna pana in ziua alegerilor programate sa aiba loc in SUA luna viitoare, actualul presedinte Donald Trump va castiga un nou mandat. Totodata, majoritatea investitorilor se pronunta in favoarea actualului lider de la Casa Alba, afirmand ca pietei ii va fi mai bine cu Trump in fruntea SUA decat cu contracandidatul sau in cursa electorala, democratul Joe Biden.

SINTEZA CNBC: Pietele si perspectivele economice europene vor fi afectate, indiferent de rezultatul alegerilor din SUA

Posibilitatea ca alegerile sa fie contestate este subestimata de catre piete, considera Steen Jakobsen de la Saxo Bak * Daca Trump este reales, planeaza temeri ca este posibil sa inceapa un razboi comercial cu Europa Urmatoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite conteaza nu numai pentru poporul american si economia tarii, rezultatul votului din noiembrie urmand sa aiba un impact semnificativ si peste Atlantic, se arata intr-un articol publicat ieri de CNBC.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )