Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ion Chicu se justifica: Comentariul meu in mod eronat a fost catalogat denigrator la adresa Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu se justifica: Comentariul meu in mod eronat a fost catalogat denigrator la adresa Romaniei

Premierul Ion Chicu a avut o intrevedere luni, 25 mai, cu ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita. Prim-ministrul a oferit inclusiv explicatii despre mesajul sau, de pe Facebook, in care l-a atacat pe eurodeputatul roman Siegfried Muresan, fapt ce a starnit un scandal diplomatic intre Bucuresti si Chisinau. continuă pe Adevărul

PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA IGOR DODON: Disputa dintre premierul Ion Chicu si europarlamentarul Siegfried Muresan poate afecta relatiile dintre Moldova, Romania si Rusia

Presedintele moldovean Igor Dodon considera ca recentele controverse dintre premierul Republicii Moldova Ion Chicu si europarlamentarul Siegfried Muresan ar putea afecta in mod nejustificat relatiile bune si parteneriatul strategic pe care tara sa il are cu Romania si cu Federatia Rusa.

Mihai Chirica, mesaj catre Ion Chicu: Ati jignit Romania, romanii, pe propria dvs. mama si pe copiii care-i aveti

Primarul de Iasi, Mihai Chirica, s-a adresat cu un mesaj public catre premierul R. Moldova, Ion Chicu, in care ii spune ca ne pare nespus de rau, domnule Chicu, vremelnic prim-ministru al Republicii Moldova, ca ati ratat sansa de a ramane, cat de putin, in cartea de istorie a Moldovei.

PDM se disociaza de declaratiile lui Ion Chicu: Pot prejudicia grav relatia dintre Chisinau si Bucuresti

Partidul Democrat din Moldova PDM), condus de ex-premierul Ion Chicu, anunta ca se disociaza de declaratiile premierului Chicu, care pot prejudicia grav relatia dintre Chisinau si Bucuresti. Democratii vor cere convocarea de urgenta a Consiliului Coalitiei la acest subiect. in acelasi timp, formatiunea isi exprima dezacordul si cu modul tendentios si lipsit de respect in care europarlamentarul Siegfried Muresan.

MAE reactioneaza la declaratiile denigratoare ale premierului moldovean la adresa Romaniei: Complet inacceptabile Ce a spus Ion Chicu

Ministerul Afacerilor Externe MAE) califica drept complet inacceptabile declaratiile la adresa Romaniei postate de prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, vineri, pe o platforma de socializare. Tomac cere retragerea cetateniei romane a premierului Chicu: E un propagandist in stil sovietic.

Pro Moldova prezinta scuze Romaniei pentru atitudinea denigratoare a premierului Ion Chicu

Grupul parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu, condamna declaratiile deplasate si total nepotrivite ale premierului Ion Chicu si exprima in numele locuitorilor Republicii Moldova scuze pentru atitudinea denigratoare la adresa Romaniei.

PUN cere demisia lui Ion Chicu: Mentinerea lui la guvernare este un act de lipsa de respect fata de Romania

Partidul Unitatii Nationale PUN), condus de deputatul Octavian Ticu, cere demisia premierului R. Moldova, Ion Chicu, pentru atacul facut la adresa eurodeputatului roman Siegfried Muresan.

Premierul moldovean Ion Chicu, mustrat de internauti dupa atacul la adresa Romaniei: Deplorabil, mentalitate de sovietic

Intr-o postare agramata pe Facebook, premierul moldovean Ion Chicu ataca un europarlamentar si Romania, tara care i-a sarit in ajutor recent. Internautii l-au luat la rost imediat.

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

Reformele propuse de Ion Chicu pentru a identifica si economisi suficienti bani publici pentru sustinerea masiva a intelectualitatii

Premierul Ion Chicu a prezentat o serie de propuneri de reformare a mai multor domenii din R. Moldova. Initiativele prim-ministrului, prezentate pe Facebook, vin in contextul valului de teorii ale conspiratiei despre tehnologia 5G, Bill Gates si vaccinuri. Seful Guvernului considera ca cetatenii nu ar crede in asemenea informatii, daca in societate exista un nivel inalt de educatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )