Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ion Cristoiu, despre scandalul Hexi Pharma: Cum se face DNA ca lucreaza in cazul uneia dintre cele mai mari afaceri de coruptie din istoria Romaniei

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre scandalul Hexi Pharma: Cum se face DNA ca lucreaza in cazul uneia dintre cele mai mari afaceri de coruptie din istoria Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre interventia DNA in cazul scandalului dezinfectantilor diluati distribuiti de Hexi Pharma. DNA a. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre afirmatia lui John McCain: Trump nu e un pericol daca ajunge presedinte, deoarece in SUA institutiile de control reciproc, tipice Statului de drept functioneaza perfect

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre afirmatiile facute in presa conform carora Senatorul republican John McCain jigneste.

UPDATE Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA. Directorul general Flori Dinu a fost audiata joi dimineata / In fata procurorilor a ajuns si Miron Panaitescu, fost director al Hexi Med

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu a fost citata de procurorii anticoruptie si a fost audiata joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati produsi de aceasta firma. Reamintim ca prima ancheta legata de Hexi Pharma a fost initiata de Parchetul General, iar Flori Dinu este in arest la domiciliu in acest dosar, pentru 128 de capete de acuzare. 31DNA investigheaza presupuse fapte de abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani in ancheta ce vizeaza conducerea si activitatea Hexi Pharma.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, si partenera de viata a lui Dan Condrea, audiate la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor. La DNA a ajuns siUliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma care a murit pe 22 mai in urma unui accident rutier.

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Hexi Pharma, Flori Dinu, Uliana Ochinciuc si doua off-shore-uri / 23 de case, 32 de masini si conturi, puse sub sechestru

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Hexi Pharma, Flori Dinu, Miron Panaitescu, Uliana Ochinciuc si Radu Ochinciuc, in scandalul dezinfectantilor diluati.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor.

Ion Cristoiu: Nu fac prognosticuri. Din punctul de vedere al comportamentului, ma tem de imprevizibilitate in cazul cainilor, cititorilor si alegatorilor

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de vineri de pe blogul personal despre faptul ca nu face niciun prognostic cu privire la alegerile de duminica, 5 iunie 2016, din cauza ca in.

Dezinfectantii Hexi Pharma au costat spitalele din Craiova peste 1,5 miloane de lei

Spitalele din Craiova care se afla in subordinea primarieiau cheltuit in perioada 2011-2015 suma de 1,5 milioane de lei pe dezinfectanti Hexi Pharma. Din cele trei spitale finantate de.

Directoarea generala a Hexi Pharma, Flori Dinu, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Dupa aproape doua luni de la declansarea scandalului Hexi Pharma, DNA reactioneaza. Flori Dinu si Uliana Ochinciuc, audiate (VIDEO)

UPDATE 11:05: Fostul asociat al lui Dan Condrea, Miron Panaitescu, este audiat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, arata B1 TV. Acesta era mana dreapta a patronului Hexi Pharma,.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, este la DNA. A venit si sotia lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )