Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Cristoiu, DETALII INCENDIARE: Urdareanu a primit ordin sa se duca la Orban (VIDEO)

B1 B1,
Ion Cristoiu, DETALII INCENDIARE: Urdareanu a primit ordin sa se duca la Orban (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit miercuri seara, la emisiunea Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, la postul de televiziune B1 TV, despre cazul lui Orban. Jurnalistul a spus ca Urdareanu a primit misiunea. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Udrea a spus ca cineva din SRI a mers la Basescu si i-a spus ca se va face o televiziune democrata. E vorba de RTV

Ion Cristoiu a povestit miercuri seara, laemisiunea Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, la postul de televiziune B1 TV, si despre faptul ca Romania TV s-a facut pe ideeaunei.

Ion Cristoiu: Udrea a spus ca cineva din SRI a mers la Basescu si i-a spus ca se va face o televiziune democrata. E vorba de RTV (VIDEO)

Ion Cristoiu a povestit miercuri seara, laemisiunea Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, la postul de televiziune B1 TV, si despre faptul ca Romania TV s-a facut pe ideeaunei.

Ion Cristoiu: O campanie neghioaba: SRI isi impune oamenii in noul Guvern

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de miercuri, de pe blogul sau, lista noilor ministri anuntata de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Daca ar fi, totusi, sa-mi dau cu.

Ion Cristoiu: ii vedeti in stare pe liderii PSD si ALDE angajandu-se intr-o batalie pe viata si pe moarte cu Sistemul institutiilor de forta? Eu unul, nu

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre alegerile parlamentare are au avut loc in luna decembrie. Acesta incearca sa gaseasca o.

Ion Cristoiu: Cum am petrecut primul Revelion din Cel de-al treilea Razboi mondial, Razboiul cu Statul Islamic, de 50000 de locuitori, pastori de capre

Jurnalistul Ion Cristoiu a povestit in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre cum si-a petrecut Revelionul departe de Romania. Cristoiu relateaza intr-un stil amuzant.

Urarea lui Ion Cristoiu de Anul Nou: Tuturor cititorilor acestui blog, La multi ani din Sicilia de piatra!

Ion Cristoiu a inceput noul an cu o postare de calatorii. Jurnalistul a scris in Gandul de duminica, de pe blogul sau despre vederile pe care oamenii le trimiteau in anii.

Tragedia navei Sadu. Salvator: Am intervenit dupa doua ore, pentru ca nu s-a primit ordin. Am adunat cadavre toata noaptea

Cu un echipaj de rezerva, nava Sadu a pornit in iarna anului 1988 in ultimul sau drum. Trebuia sa intre in reperatii capitale in santierul din Constanta, insa mai mute greseli fatale au adus-o pe fundul marii. 15 marinari au murit atunci, aproape de salvatorii care nu primisera ordin sa intervina.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )