Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

B1 B1,
Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre relatia pe care a avut de-a lungul anilor cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Am tras . continuă pe B1

Ion Cristoiu: Daca va ajunge premier dupa alegeri, nu-i exclus ca Dacian Ciolos sa faca Unirea cu Basarabia sau sa mute in Carpati Groapa Marianelor

Ion Cristoiu vorbeste pe blogul sau in Gandul de joi, despre interviul luat de Dan Tapalaga lui Gabriel Liiceanu, pe tema neregulilor din clasa politica postdecembrista. Gabriel Liiceanu il.

Ion Cristoiu: S-ar impune ca CNATDCU sa verifice teza Codrutei Kovesi. Doamne fereste! Cum sa judece niste pamanteni pe Sfanta Jeanne dArc a Romaniei?

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal despre cel mai recent scandal, autodenuntul lui Sebastian Ghita prin care o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca si-a.

Ion Cristoiu: Transparenta autentica inseamna explicarea publica a tuturor deciziilor si nu numai a celor care convin Puterii sa fie desecretizate

Ion Cristoiu scrie pe blogul sau in Gandul de marti despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la Serviciul de Informatii Externe SIE) si reactiile pe care le-a starnit aceasta.

Traian Basescu, reclamat la PPE

Lovitura pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat, pentru dcnews. ro ca fostul presedinte, Traian Basescu s-a aliat cu PSD. Din.

Udrea: Dosarul meu a aparut acum pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament

Elena Udrea sustine ca ancheta DNA privind campania lui Basescu din 2009 se axeaza doar pe implicarea ei si a Ioanei Basescu. in emisiunea Dosar de politician, de la B1TV, Elena Udrea a declarat ca dosarul ei a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa decat campania lui din 2009.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

Traian Basescu, dupa o serie de atacuri la adresa sefei DNA: Nu exista o solutie mai buna decat Kovesi

Fostul presedinte Traian Basescu se contrazice in declaratii in ceea ce o priveste pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, aratand ca nu exista o solutie mai buna decat aceasta pentru a conduce DNA in acest moment. in ultimele zile, fostul sef al statului a lansat mai multe atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi.

Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine. Elena Udrea, dezvaluiri nemaistiute din viata fostului presedinte al Romaniei

Elena Udrea a facut dezvaluiri nemaistiute din viata lui Traian Basescu. Proaspat admisa la programul de master de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala al Facultatii de Teologie.

Udrea: Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine si citeste zilnic Psalmul 22

Deputata Elena Udrea a declarat, joi, in emisiunea La Maruta de la PRO TV, ca fostul presedinte Traian Basescu umbla cu o psaltire dupa el si citeste zilnic Psalmul 22.

De ce nu a facut denunt Traian Basescu in cazul Kovesi. Cand la bordul unui vas ai un turnator, vasul se intoarce in port cu un om mai putin

Traian Basescu a afirmat ca a primit informatii privind un posibil plagiat in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi in 2014, informatiile nefiind certe deoarece proveneau din mediul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )