Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu, reclamat la PPE

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, reclamat la PPE

Lovitura pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat, pentru dcnews. ro ca fostul presedinte, Traian Basescu s-a aliat cu PSD. Din. continuă pe Antena3

Udrea: Dosarul meu a aparut acum pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament

Elena Udrea sustine ca ancheta DNA privind campania lui Basescu din 2009 se axeaza doar pe implicarea ei si a Ioanei Basescu. in emisiunea Dosar de politician, de la B1TV, Elena Udrea a declarat ca dosarul ei a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa decat campania lui din 2009.

Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine. Elena Udrea, dezvaluiri nemaistiute din viata fostului presedinte al Romaniei

Elena Udrea a facut dezvaluiri nemaistiute din viata lui Traian Basescu. Proaspat admisa la programul de master de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala al Facultatii de Teologie.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

Traian Basescu, dupa o serie de atacuri la adresa sefei DNA: Nu exista o solutie mai buna decat Kovesi

Fostul presedinte Traian Basescu se contrazice in declaratii in ceea ce o priveste pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, aratand ca nu exista o solutie mai buna decat aceasta pentru a conduce DNA in acest moment. in ultimele zile, fostul sef al statului a lansat mai multe atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi.

Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre relatia pe care a avut de-a lungul anilor cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Am tras .

Udrea: Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine si citeste zilnic Psalmul 22

Deputata Elena Udrea a declarat, joi, in emisiunea La Maruta de la PRO TV, ca fostul presedinte Traian Basescu umbla cu o psaltire dupa el si citeste zilnic Psalmul 22.

De ce nu a facu denunt Traian Basescu in cazul Kovesi. Cand la bordul unui vas ai un turnator, vasul se intoarce in port cu un om mai putin

Traian Basescu a afirmat ca a primit informatii privind un posibil plagiat in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi in 2014, informatiile nefiind certe deoarece proveneau din mediul.

De ce nu a facut denunt Traian Basescu in cazul Kovesi. Cand la bordul unui vas ai un turnator, vasul se intoarce in port cu un om mai putin

Traian Basescu a afirmat ca a primit informatii privind un posibil plagiat in cazul tezei de doctorat a Codrutei Kovesi in 2014, informatiile nefiind certe deoarece proveneau din mediul.

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

Traian Basescu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Stiam ca despre falsificarea raportului stiau Costoiu, Ponta, Coldea si ca este implicat si Ghita. Acum imi explic de ce Ponta s-a indurat sa o propuna pe Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat autodenuntul lui Sebastian Ghita, legat de masluirea concluziei de plagiat a tezei de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )