Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ion Dichiseanu a marturisit care este cea mai mare durere a sa la 84 de ani

Antena3 Antena3,
Ion Dichiseanu a marturisit care este cea mai mare durere a sa la 84 de ani

La 84 de ani si 57 de ani de cariera, Ion Dichiseanu recunoaste ca are o mare durere. Ultima data am jucat in piesa Amadeus a lui Peter Shafer, in regia lui Toma Enache. S-a lansat in 2015 si am apucat. continuă pe Antena3

Fratele lui Meghan Markle, scrisoare catre Printul Harry: Nunta aceasta este cea mai mare greseala din istorie

Thomas Markle Junior, fratele vitreg al lui Meghan Markle, i-a transmis Printului Harry al Marii Britanii o scrisoare deschisa in care ii spune ca nu este prea tarziu sa anuleze nunta cu sora sa. El a descris n.

Diferenta dintre salariile barbatilor si ale femeilor n Romnia, sub media UE. Discriminarea n functie de vrsta este cea mai mare problema

Romania inregistreaza un decalaj de 5% raportat la diferentele salariale medii intre barbati si femei, fiind mult sub pragul inregistrat la nivel european. Pe de alta parte, unul dintre elementele discriminatorii in procesele de recrutare la nivel local este varsta, fapt pentru care procentul angajatilor de peste 55 de ani este de doar 40%, spre deosebire de 55% la nivelul Uniunii Europene, arata o analiza a unei firme de externalizare a proceselor de HR.

Care este cea mai buna optiune pentru transportul de marfuri?

Modernizarea si dezvoltarea industriei transporturilor a dus la o crestere rapida a cerintelor in acest domeniu. Comerciantii cat si transportatorii au devenit mult mai atenti in cautarea unui partener de.

Care este cea mai sanatoasa carne de pasare? Trebuie sa stii cum sa o gatesti

Bibilica este o pasare de marimea unei gaini. Are capul fara pene sau puf si poate fi recunoscuta dupa o proeminenta cornoasa dura pe frunte, deasupra ciocului. Este valorificata pentru oua si carnea alba cu gust fin, te.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

Australia: Cea mai mare banca recunoaste ca a pierdut datele a peste 20 de milioane de clienti

Probleme pentru cea mai mare banca din Australia. Commonwealth Bank a transmis ca nu mai gaseste doua benzi magnetice pe care erau stocate nume, adrese, numere de cont si detalii ale tranzactiilor.

Robor la trei luni a atins cea mai mare valoare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume

Avem imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume. Sute de mii de lalele, zambile, narcise sau orhidee au impodobit carele alegorice care au defilat pe strazile din 9 orase. Cum a.

STUDIU Salariul minim din Romania versus cel din alte tari. Am avut cea mai mare crestere asalariului minim pe economie din UE, in ultimul an

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a salariului minim pe economie din Uniunea Europeana, in ultimul an, de peste 50%, ajungand la 407,3 euro, arata un studiu realizat de Eurofound, Agentia UE pentru imbunatatirea conditiilor de viata si de munca.

Varianta de primavara a Oktoberfest-ului va fi in weekend la Cristian. O echipa de 14 bucatari vor sa faca cea mai mare iahnie de fasole din lume

Maifest este sarbatoarea germana a sosirii primaverii si este la prima editie in Brasov. Festivalul este in perioada 4-6 mai la Cristian. Intrarea este libera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )