Libnet.ro
UNICEF

16:01

Care este cea mai sanatoasa carne de pasare? Trebuie sa stii cum sa o gatesti

Antena3 Antena3,
Care este cea mai sanatoasa carne de pasare? Trebuie sa stii cum sa o gatesti

Bibilica este o pasare de marimea unei gaini. Are capul fara pene sau puf si poate fi recunoscuta dupa o proeminenta cornoasa dura pe frunte, deasupra ciocului. Este valorificata pentru oua si carnea alba cu gust fin, te. continuă pe Antena3

Anunt ingrijorator: Este cea mai grava problema a Romaniei din ultimii 100 de ani

Fenomenul de imbatranire a populatiei se adanceste in Romania de la un an la altul. in actualul ritm, in 30 de ani, populatia Romaniei va ajunge la nivelul anului 1950, iar in 2100 vom fi mai putini cu.

Romanii care lucreaza in strainatate au stabilit un record cu banii trimisi in tara in 2017: Este cea mai mare suma din ultimii zece ani

Romanii plecati sa lucreze in strainatate au trimis in 201, in tara, aproximativ cinci miliarde de dolari, o suma record pentru ultimul deceniu, potrivit sarelor publicate de Banca Mondiala, informeaza.

Oculus Go este cea mai ieftina cale de a te apuca de realitate virtuala

Oculus Go a fost dezvaluit in urma cu aproximativ jumatate de an pentru prima oara, dar abia acum este disponibil pentru achizitie. Amatorii de realitate virtuala au castigat cea mai eficienta cale pentru a se bucura de experiente VR in confortul caminului. Oculus Go este headsetul perfect pentru experiente spectaculoase fara cheltuieli aditionale. Pentru Oculus [].

Fiica lui Obama s-a anturat cu cea mai cool rapperita a momentului, Cardi B

Fiica cea mica a lui Obama, Sasha, este printre cele mai invidiate adolescente din lume si traieste visul a milioane de tineri. Ea s-a imprietenit cu Cardi B, noua stea a hip-hop-ului american.

De Ziua Muncii, sa ntrebam n cor: Oglinda, oglinjoara, care e cea mai robotizata tara?

Reducerea normei orare zilnice de lucru sta la originea semnificatiei zilei de 1 mai, aceea de sarbatoare internationala a muncitorilor. in anul 1872, circa 100 de mii de lucratori din New York, majoritatea din industria constructiilor, au facut greva, cerand reducerea timpului de lucru la 8 ore. De atunci, lucrurile s-au schimbat enorm; utilizarea robotilor s-a extins considerabil in intreaga lume, iar automatizarea productiei a urcat la 74 de roboti la 10000 de angajati. Densitatea medie a robotilor in Europa este de 99 de unitati la 10. 000 de salariati) in America de Sud e de 84 iar in Asia 63 de unitati. Topul celor mai automatizate tari din lume arata cam asa: Coreea de Sud, Singapore, Germania, Japonia, Suedia, Danemarca si SUA sursa: statisticile World Robot 2017, ale Federatiei Internationale de Robotica -IFR). Vezi in text pe ce loc se afla Romania din acest punct de vedere.

Robor la trei luni a atins cea mai mare valoare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume

Avem imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume. Sute de mii de lalele, zambile, narcise sau orhidee au impodobit carele alegorice care au defilat pe strazile din 9 orase. Cum a.

Dacia, la testele de siguranta: care e cea mai sigura masina

La capitolul siguranta, automobilele Dacia nu au stat extraordinar. Totusi, in ultima perioada exista semne vizibile de imbunatatire la modelele ce poarta emblema Dacia. intr-un clasament al celor mai sigure modele Dacia din toate timpurile, in mod curios, nu Dacia Duster ocupa primul loc, asa cum era de asteptat. Majoritatea automobilelor Dacia care au fost [].

STUDIU Salariul minim din Romania versus cel din alte tari. Am avut cea mai mare crestere asalariului minim pe economie din UE, in ultimul an

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a salariului minim pe economie din Uniunea Europeana, in ultimul an, de peste 50%, ajungand la 407,3 euro, arata un studiu realizat de Eurofound, Agentia UE pentru imbunatatirea conditiilor de viata si de munca.

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )