Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Adevărul Adevărul,
Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Omul de afaceri Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal cu aproape 3. 000 voturi peste urmatorul clasat, candidatul PNL. continuă pe Adevărul

Galati: Ionut Pucheanu a castigat Primaria Galati cu peste 59%

Ionut Pucheanua castigat alegerile pentru Primaria municipiului Galati cu 59,22%. Potrivit primelor rezultate, PSD are majoritate cu 32. 668 voturi, respectiv 43,51% in Municipiul Galati. PSD a.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

Motorul Bolojan: PNL a castigat Primaria Oradea, majoritatea in Consiliul Local, presedintia si majoritatea in CJ, plus 48 de Primarii in judet-UPDATE

Candidatul PNL pentru functia de primar in Oradea, FLorin Birta, a castigat detasat alegerile, conform numararii paralele a voturilor, obtinand 70,09% din voturi in 114 din 145 de sectii. Numaratoarea paralela il indica pe Ilie Bolojan drept noul presedinte al Consiliului Judetean Bihor.

Un mort a castigat primaria din Deveselu

Fostul primar Ion Aliman PSD) al comunei Deveselu din Olt, comunitate care gazduieste scutul americ.

Liberalul Vergil Chitac a castigat Primaria Constantei. Rezultate provizorii

UPDATE, 28 septembrie, ora 9. 50 - Potrivit rezultatelor partiale, liberalul Vergil Chitac a castigat alegerile pentru Primaria Constantei cu27,06%, fiind urmat deStelian Ion USR-PLUS)- 23,13%.

Ludovic Orban: Pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica. Localitatea a fost subjugata de PSD timp de 30 de ani

PNL a castigat in premiera Primaria Oltenita, a declarat premierul Ludovic Orban, care a catalogat momentul drept o victorie simbolica, avand in vedere cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fo.

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei

Vom astepta numaratoarea voturilor, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

Din televiziune in politica: Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel. Primele declaratii

Candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, fost om de televiziune, a castigat detasat Primaria Campulung Muscel. Ea s-a impus in fata candidatului PSD Liviu Taroiu, primarul in functie, si a liberalului Nicolae Zaharia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )