Libnet.ro
UNICEF

18:45

Motorul Bolojan: PNL a castigat Primaria Oradea, majoritatea in Consiliul Local, presedintia si majoritatea in CJ, plus 48 de Primarii in judet-UPDATE

Adevărul Adevărul,
Motorul Bolojan: PNL a castigat Primaria Oradea, majoritatea in Consiliul Local, presedintia si majoritatea in CJ, plus 48 de Primarii in judet-UPDATE

Candidatul PNL pentru functia de primar in Oradea, FLorin Birta, a castigat detasat alegerile, conform numararii paralele a voturilor, obtinand 70,09% din voturi in 114 din 145 de sectii. Numaratoarea paralela il indica pe Ilie Bolojan drept noul presedinte al Consiliului Judetean Bihor. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Omul de afaceri Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal cu aproape 3. 000 voturi peste urmatorul clasat, candidatul PNL.

Ludovic Orban: Pentru prima oara PNL a castigat Primaria Oltenita, ceea ce e o victorie simbolica. Localitatea a fost subjugata de PSD timp de 30 de ani

PNL a castigat in premiera Primaria Oltenita, a declarat premierul Ludovic Orban, care a catalogat momentul drept o victorie simbolica, avand in vedere cine e din Oltenita si faptul ca Oltenita a fo.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

Alegeri locale 2020. Bolojan (PNL Bihor): Este cert ca Florin Birta a castigat alegerile in Oradea

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan si candidat PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor, a afirmat ca noul primar al municipiului resedinta de judet este Florin Birta, actualul viceprimar si liderul organizatiei PNL Oradea, relateaza Agerpres.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

NICUSOR DAN: Am castigat, foarte probabil, majoritatea in CGMB si in consiliile de sector

Nicusor Dan, cel care potrivit exit-poll-urilor a castigat functia de primar general al Capitalei, a declarat duminica seara ca este foarte probabil ca reprezentantii USR PLUS si PNL sa detina majoritati in viitorul Consiliu General si in consiliile locale de sector, conform Agerpres.

Piedone, condamnat la peste 8 ani de inchisoare in prima instanta, a castigat Primaria Sectorului 5. Cristian Bacanu s-a recunoscut invins

Cristian Bacanu, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS s-a recunoscut invins in fata lui Cristian Popescu Piedone in competitia pentru Primaria Sectorului 5 din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )