Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un mort a castigat primaria din Deveselu

România Liberă România Liberă,
Un mort a castigat primaria din Deveselu

Fostul primar Ion Aliman PSD) al comunei Deveselu din Olt, comunitate care gazduieste scutul americ. continuă pe România Liberă

VIDEO Zeci de locuitori din Deveselu s-au dus la mormantul primarului care a castigat alegerile desi a murit acum zece zile: Sa stiti ca o sa fiti mandru de noi

Mai multi locuitori din Deveselu s-au dus, dupa inchiderea urnelor, la mormantul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai multe voturi la alegerile locale de duminica, desi a murit in urma cu zece zile de Covid-19.

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Omul de afaceri Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal cu aproape 3. 000 voturi peste urmatorul clasat, candidatul PNL.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

ALEGERI LOCALE 2020 PNL a castigat 33 din cele 58 de primarii din judetul Brasov

PNL a castigat 33 din cele 58 de primarii ale UAT-urilor din judetul Brasov, conform numaratorii paralele realizata de liberali in 54 dintre localitati.

Gabi Muresan este noul primar din Apold. Fostul capitan al lui CFR Cluj a castigat detasat alegerile din comuna

Gabi Muresan, fostul capitan al lui CFR Cluj, s-a impus fara emotii la alegerile locale pentru Primaria Apold, cu un procentaj de 63,09% adica cu 788 din cele 1. 249 de voturi valabil exprimate in localitate,.

Candidatul PNL castiga primaria Constanta. Fostul primar abia al treilea

Vergil Chitac, candidatul PNL la functia de primar al municipiului Constanta, a castigat alegerile l.

Viceprimarul din Deveselu: Si eu l-am votat pe primarul mort. Nu mi se pare absolut deloc bizar

Nicolae Dobre, viceprimarul localitatii Deveselu, unde alegerile au fost castigate cu aproape 64% de primarul Ion Aliman, decedat acum 10 zile, spune ca si el l-a votat si ca nu i se pare deloc bizara aceasta situatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )