Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ion Iliescu despre Ponta: Varsta se tradeaza, e mai impulsiv, mai tanar, dar e un baiat inteligent. / Despre Iohannis: Nu cred ca are sanse de succes. Are handicapuri peste care cu greu va trece

Hotnews Hotnews,
 Ion Iliescu despre Ponta: Varsta se tradeaza, e mai impulsiv, mai tanar, dar e un baiat inteligent. / Despre Iohannis: Nu cred ca are sanse de succes. Are handicapuri peste care cu greu va trece

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa fie mai retinut in declaratiile despre procurori, ca varsta acestuia se tradeaza si e mai impulsiv si mai tanar, dar ca e un baiat inteligent, care va invata si din aceste momente. El nu crede ca liderul PNL Klaus Iohannis va avea sanse de succes la alegerile prezidentiale, aratand ca acestuia ii lipsesc multe, printre care experienta politica necesara la asemenea nivel si ca are handicapuri peste care cu greu va trece. continuă pe Hotnews

Ion Iliescu, despre iesirea lui Firea: O STANGACIE. Eu am fost un presedinte care nu a avut copii

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, luni, ca iesirea Gabrielei Firea, care a afirmat ca un presedinte care nu are copii nu este bun, este o stangacie, el amintind ca a fost un presedinte care nu a.

Iliescu: Ponta e mai impulsiv, mai tanar, dar e un baiat inteligent. Nu cred ca Iohannis are sanse de succes

Fostul presedinte Ion Iliescu a comentat recentele declaratii despre procurori ale premierului Victor Ponta, spunand despre acesta ca e mai impulsiv, mai tanar. in acelasi timp, presedintele de onoare al.

Ion Iliescu: Iesirea Gabrielei Firea, o stangacie. Eu am fost un presedinte care nu a avut copii

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, luni, ca iesirea Gabrielei Firea, care a afirmat ca un presedinte care nu are copii nu este bun, este o stangacie, el amintind ca a fost un presedinte care nu a avut copii: Eu sunt unul din astia presedinte care nu a avut copii, n. red. E nepotrivita iesirea Gabrielei Firea. Eu am toata simpatia pentru Gabriela Firea, dar nu am inteles iesirea asta a ei, a fost o stangacie, a spus Iliescu. El a aratat ca viata a facut astfel incat sa nu aiba copii, desi a avut o relatie bazata pe afetiune totala cu sotia sa, Nina Iliescu.

Lansare de carte: Destinul unui om de stanga. Amintiri, de Ion Iliescu

Editura Litera lanseaza luni, 13 octombrie, cartea Destinul unui om de stanga. Amintiri, de Ion Iliescu. Lansarea volumului in prezenta autorului si sesiunea de autografe vor avea loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, de la ora 17. Cand esti prins in vartej, nu poti sta cu bratele incrucisate, de dragul obiectivitatii. Trebuie sa alegi. Eu am ales sa fiu la stanga, iar citind aceasta carte veti intelege de ce. - spune Ion Iliescu.

Ion Iliescu, la lansarea cartii 'Destinul unui om de stanga. Amintiri': Am avut o viata tumultuoasa, plina; e viata mea!

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a afirmat la lansarea cartii sale Destinul unui om de stanga. Amintiri ca a avut o viata tumultuoasa, nu lipsita de momente dificile, dar plina. Am avut o viata tumultuoasa, E viata mea! . ) O viata plina!, a spus Iliescu, luni, la lansarea desfasurata in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, potrivit Agerpres.

Ion Iliescu: Iesirea Gabrielei Firea, o stangacie, eu am fost un presedinte care nu a avut copii

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat in cursul zilei de azi ca iesirea Gabrielei Firea, care a afirmat ca un presedinte care nu are copii nu este bun, este o stangacie, el amintind ca a fost un presedinte care nu a avut copii.

Ion Iliescu isi lanseaza luni cartea Destinul unui om de stanga. Amintiri

Volumul Destinul unui om de stanga. Amintiri, semnat de fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, va fi lansat luni, a anuntat Editura Litera intr-un comunicat citat de Agerpres. Lansarea volumului si sesiunea de autografe vor avea loc la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, luni, de la ora 17:00.

Ion Iliescu isi asterne memoriile intr-un volum intitulat Destinul unui om de stanga. Amintiri

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, va lansa luni volumul Destinul unui om de stanga. Amintiri, in care dezvaluie motivele optiunilor sale din anumite momente-cheie.

Adrian Nastase, despre Ponta: Cred ca ar trebui sa se gandeasca foarte serios insa la turul al doilea

Fostul premier Adrian Nastase, in prezent eliberat conditionat din puscarie, considera ca Victor Ponta este bine plasat pentru turul I al prezidentialelor, adaugand ca acesta ar trebui sa se gandeasca foarte serios insa la turul al doilea, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )