Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ion Iliescu, intrebat pe cine sustine la sefia PSD: Pe nimeni

B1 B1,
Ion Iliescu, intrebat pe cine sustine la sefia PSD: Pe nimeni

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, participa la CEx al partidului, unde va sustine si un discurs. intrebat pe cine sustine, dintre cei doi candidati, Rovana Plumb Liviu Dragnea, Iliescu a raspuns,. continuă pe B1

Ion Iliescu a venit la Comitetul Executiv al PSD. Cu cine voteaza

Intrebat pe cine sustine la presedintia PSD, Iliescu a spus, zambind, inainte sa intre in sala de sedinte, faca sa se opreasca din mers: Pe nimeni.

Ion Iliescu: Congresul PSD va avea loc in luna noiembrie (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca il sustine pe Liviu Dragnea la sefia interimara a PSD si ca in luna noiembrie va avea loc noul Congres al partidului. Afirmatia vine dupa ce la.

Liviu Dragnea, sef la PSD cu binecuvantarea lui Ion Iliescu

Liviu Dragnea s-a impus in fata Rovanei Plumb cu un scor zdrobitor, devenind astfel succesorul lui Victor Ponta la sefia PSD. Victoria lui Dragnea reprezinta, de fapt, infrangerea lui Victor Ponta, care a pierdut controlul partidului dupa mai mult de cinci ani.

Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu se abtine si nu poate lasa societatea in pace. Cred ca a facut un rau lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu

Sebastian Ghita a spus miercuri ca Iliescu este un nostalgic al Moscovei care face rau PSD-ului. in emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, Ghita a explicat ca Ion Iliescu nu se abtine.

Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu se abtine si nu poate lasa societatea in pace. Cred ca a facut un rau lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu (VIDEO)

Sebastian Ghita a spus miercuri ca Iliescu este un nostalgic al Moscovei care face rau PSD-ului. in emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, Ghita a explicat ca Ion Iliescu nu se abtine.

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Rovana Plumb: Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Reactia Rovanei Plumb, dupa ce a piedut batalia pentru sefia PSD

Rovana Plumb l-a felicitat pe Liviu Dragnea pentru ca a castigat sefia PSD, subliniind ca PSD este mai puternic dupa votul de astazi.

Dragnea vrea sa preia sefia PSD pana la Congres

Liviu Dragnea va candida la sefia PSD in sedinta Comitetului Executiv programata pentru astazi, pana la organizarea unui congres. in prezent, partidul este condus de presedintele Consiliului National, Rovana Plumb.

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )