Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ion Iliescu a venit la Comitetul Executiv al PSD. Cu cine voteaza

România Liberă România Liberă,
Ion Iliescu a venit la Comitetul Executiv al PSD. Cu cine voteaza

Intrebat pe cine sustine la presedintia PSD, Iliescu a spus, zambind, inainte sa intre in sala de sedinte, faca sa se opreasca din mers: Pe nimeni. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu, intrebat pe cine sustine la sefia PSD: Pe nimeni

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, participa la CEx al partidului, unde va sustine si un discurs. intrebat pe cine sustine, dintre cei doi candidati, Rovana Plumb Liviu Dragnea, Iliescu a raspuns,.

Ion Iliescu: Congresul PSD va avea loc in luna noiembrie (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca il sustine pe Liviu Dragnea la sefia interimara a PSD si ca in luna noiembrie va avea loc noul Congres al partidului. Afirmatia vine dupa ce la.

Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu se abtine si nu poate lasa societatea in pace. Cred ca a facut un rau lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu

Sebastian Ghita a spus miercuri ca Iliescu este un nostalgic al Moscovei care face rau PSD-ului. in emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, Ghita a explicat ca Ion Iliescu nu se abtine.

Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu se abtine si nu poate lasa societatea in pace. Cred ca a facut un rau lui Dragnea care azi e propusul lui Iliescu (VIDEO)

Sebastian Ghita a spus miercuri ca Iliescu este un nostalgic al Moscovei care face rau PSD-ului. in emisiunea Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, Ghita a explicat ca Ion Iliescu nu se abtine.

Ce a spus Zgonea despre sedinta care a avut loc in biroul sau inainte de Comitetul Executiv al PSD

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, miercuri, ca liderii PSD vin intotdeauna la el in birou si a spus ca el este un mediator.

ACTUALIZAT Liviu Dragnea este noul sef al PSD, dupa o victorie zdrobitoare in fata Rovanei Plumb / Premierul Ponta a plecat de la sedinta chiar inainte sa se voteze / Iliescu a votat cu Dragnea

Liviu Dragnea a castigat lejer miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National, competitia cu Rovana Plumb si este noul sef al PSD, pana la congresul partidului, care va avea loc in noiembrie. Dragnea, care a primit 65 de voturi, fata de doar 18 pentru Rovana Plumb, este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Dragnea a beneficiat de sprijinul mai multor lideri din partid, printre care si Ion Iliescu. Urmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor de miercuri si intra in articol pentru principalele declaratii .

Liviu Dragnea, sef la PSD cu binecuvantarea lui Ion Iliescu

Liviu Dragnea s-a impus in fata Rovanei Plumb cu un scor zdrobitor, devenind astfel succesorul lui Victor Ponta la sefia PSD. Victoria lui Dragnea reprezinta, de fapt, infrangerea lui Victor Ponta, care a pierdut controlul partidului dupa mai mult de cinci ani.

LIVE TEXT. Alegeri in PSD. Cine ii ia locul lui Ponta. Ce a spus Dragnea la sedinta. Oprisan: Rovana, TE IUBESC! Pe cine sustine Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )