Libnet.ro
UNICEF

12:46

Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului

Ion Sturza a publicat lista ministrilor pe care o va propune Parlamentului, pe pagina sa de Facebook. Premierul desemnat a precizat ca programul de activitate al potentialului Guvern si lista ministrilor au fost deja expediate membrilor Legislativului. continuă pe Adevărul

Ion Sturza a discutat cu PL si PLDM: Voi propune ministri pentru un guvern tehnocrat si neafiliat politic

Premierul desemnat, Ion Sturza, a declarat ca a avut marti, 29 decembrie, intrevederi cu reprezentantii PL si PLDM in cadrul carora le-a prezentat liniile generale ale programului de guvernare.

Deputatii PSRM refuza sa participe la sedinta in care Ion Sturza va cere votul de incredere al deputatilor

Fractiunea socialistilor va absenta de la sedinta in care premierul desemnat, Ion Sturza, va cere votul de incredere al deputatilor, liderul acestora, Igor Dodon, anuntand ca vor fi pe 4 ianuarie in Oraselul Victoriei din fata Parlamentului.

Ion Sturza considera ca in maximum trei luni Republica Moldova va avea alegeri anticipate

Candidatul la functia de premier, Ion Sturza, desi se va prezenta luni, 4 ianuarie, in fata legislativului pentru a cere vot de incredere, este de parerea ca cel mai probabil in Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate. in acelasi timp, Ion Sturza sustine ca va ramane in politica chiar daca Parlamentul nu-i va acorda votul de incredere, transmite IPN.

Ion Sturza isi doreste o administratie publica locala moderna

Candidatul desemnat la functia de premier, Ion Sturza, sustine ca isi doreste o administratie publica locala moderna la fel ca in alte state. Unul dintre pasii propusi de catre premierul desemnat, in dezvoltarea administratiei locale, este regionalizarea acesteia, transmite IPN.

Noul Cod de Procedura Fiscala: Bancile trebuie sa raporteze zilnic Fiscului, de la 1 ianuarie, lista celor care isi deschid sau inchid un cont bancar

Bancile vor fi obligate, incepand cu data de 1 ianuarie, sa raporteze zilnic Agentiei Nationale de Administrare Fiscala lista persoanelor care isi deschid sau inchid un cont bancar, de orice fel, inchiriaza sau renunta la o cutie de valori. Schimbarea este prevazuta in noul Cod de Procedura Fiscala, care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016, aminteste Realitatea Tv.

Subiectele Zilei: O noua lege antifumat in 2016. Lista tigarilor care vor fi interzise in Romania; Povestea nefardata a Elisabetei Lipa, de pe toloaca din Candesti, in Guvernul Romaniei; 2015: sfarsit de cariera pentru nume grele din politica romaneasca

Proiectele de 200 de milioane de euro care ar urma sa schimbe fata Bucurestiului. Cum ar arata Capitala in 2022. Mai multe proiecte care ar. Politicienii si destinatiile exotice in care fug de lege. America a fost destinatia preferata a mai multor personalitati din Romania cautate prin Interpol pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )