Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Probabil este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam/ Ar trebui sa aiba pe langa ea pe cineva care sa stie mai mult tenis decat ea

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac, despre Simona Halep: Probabil este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam/ Ar trebui sa aiba pe langa ea pe cineva care sa stie mai mult tenis decat ea

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, joi, ca probabil Simona Halep, jucatoare romana cel mai bine clasata in ierarhia WTA 7), este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam, dar ca are nevoie de cineva care stie mai mult tenis decat ea. continuă pe Hotnews

Ion Tiriac mizeaza pe Simona Halep: E pregatita sa castige un Grand Slam

Cel mai bine clasata romanca la nivel mondial, Simona Halep 7 WTA, iar de luni va fi pe locul cinci), se bucura de aprecierea lui Ion Tiriac.

Agnieszka Radwanska despre Simona Halep, adversara sa din semifinalele Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) se va duela pentru calificarea in ultimul act la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska 3 WTA).

Adevarul Live despre Simona Halep, care va deveni luni cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei

Jurnalistii Alexandru Stefan si Andrei Constantinescu vor discuta despre evolutiile Simonei Halep, calificata in semifinalele de la Indian Wells. Aceasta va ocupa, incepand de luni, locul cinci WTA, devenind cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei.

Ion Tiriac: Halep este pregatita sa castige un Grand Slam, nu stiu daca acum, este poate prea devreme

Simona Halep poate sa cucereasca un turneu de Grand Slam, daca nu in acest an, poate in viitorul apropiat, crede fostul jucator de tenis Ion Tiriac, explicand ca aceasta trebuie sa se mentina cat mai aproape.

Tiriac despre Dosarul transferurilor: E foarte curios ca judecatorii au dat trei decizii ...

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, joi, comentand condamnarile celor opt oameni din fotbal in Dosarul transferurilor, ca este foarte curios faptul ca trei instante au dat de trei ori trei solutii diferite in acest caz, relateaza Mediafax. El a adaugat ca sportul romanesc, din care face parte, nu merita o palma peste gura din partea justitiei. Nu stiu daca statul roman ar avea de castigat sau de pierdut cu cei opt oameni de fotbal n. r. - in inchisoare). Legea e lege. Iar legea trebuie .

Ion Tiriac iese la rampa pentru sport. 'Poate ne vom intalnim o data pe luna pentru a misca ceva'

Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat, in cadrul unui eveniment la care Mercedes-Benz a oferit trei autovehicule unor federatii de sport, ca spera ca astfel de sustineri ale sportivilor romani sa aiba loc mai des. Poate ne vom intalni o data pe.

VIDEO Simona Halep despre avantajele celebritatii: Am ajuns sa fiu recunoscuta peste tot, chiar si cand parchez masina / Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie

Simona Halep a declarat intr-un scurt interviu pentru site-ul oficial WTA ca rezultatele excelente din ultimul an i-au adus recunoastere unanima si a povestit ca a ajuns sa beneficieze de faima si cind cauta loc de parcare. Citiva copii mi-au spus ca s-au apucat de tenis datorita mie, si sper ca tot mai multi sa faca acest lucru daca voi avea rezultate bune, a mai spus Halep.

VIDEO Simona Halep despre avantajele celebritatii: Am ajuns sa fiu recunoscuta peste tot, chiar si cand parchez masina / Imi place sa discut pe WhatsApp

Simona Halep a declarat intr-un scurt interviu pentru site-ul oficial WTA ca rezultatele excelente din ultimul an i-au adus recunoastere unanima si a povestit ca a ajuns sa beneficieze de faima si cind cauta loc de parcare. Halep a mai spus ca ar putea fi considerata cea mai buna jucatoare romanca de tenis doar daca va cistiga un turneu de Grand Slem.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cea mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cel mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )