Libnet.ro
UNICEF

06:45

Adevarul Live despre Simona Halep, care va deveni luni cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live despre Simona Halep, care va deveni luni cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei

Jurnalistii Alexandru Stefan si Andrei Constantinescu vor discuta despre evolutiile Simonei Halep, calificata in semifinalele de la Indian Wells. Aceasta va ocupa, incepand de luni, locul cinci WTA, devenind cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live despre meciul Simonei Halep in semifinalele Indian Wells: Cred ca Radwanska are un complex cu Halep

Jurnalistii Alexandru Stefan si Andrei Constantinescu au discutat despre evolutiile Simonei Halep, calificata in semifinalele de la Indian Wells. Aceasta va ocupa, incepand de luni, locul cinci WTA, devenind cel mai bine clasata jucatoare de tenis din istoria Romaniei.

Agnieszka Radwanska despre Simona Halep, adversara sa din semifinalele Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) se va duela pentru calificarea in ultimul act la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska 3 WTA).

Crin Antonescu vorbeste la Adevarul Live despre viitorul PNL

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cea mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

Simona Halep scrie istorie! Luni va deveni cel mai bine clasata jucatoare din istoria tenisului feminin romanesc

Este sigur! De luni, Simona Halep va fi noul numar 5 mondial! Acesta este un record istoric doborat de romanca si reprezinta cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania in ierarhia WTA. Simona Halep s-a.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Probabil este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam/ Ar trebui sa aiba pe langa ea pe cineva care sa stie mai mult tenis decat ea

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, joi, ca probabil Simona Halep, jucatoare romana cel mai bine clasata in ierarhia WTA 7), este pregatita sa castige un turneu de Grand Slam, dar ca are nevoie de cineva care stie mai mult tenis decat ea.

Alexandru Solomon, despre Festivalul One World Romania, la Adevarul Live

Despre proiectiile si evenimentele pe care ni le va oferi Festivalul One World Romania, vom vorbi cu directorul festivalului, Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.

Crin Antonescu vorbeste despre viitorul PNL, la Adevarul Live de la 14.30

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Ion Tiriac mizeaza pe Simona Halep: E pregatita sa castige un Grand Slam

Cel mai bine clasata romanca la nivel mondial, Simona Halep 7 WTA, iar de luni va fi pe locul cinci), se bucura de aprecierea lui Ion Tiriac.

LIVESCORE Simona Halep, fata in fata cu o noua mare performanta. Romanca joaca in sferturi la Indian Wells

Simona Halep o intalneste in aceasta seara, in sferturile de finala de la Indian Wells, pe Casey Dellacqua din Australia. O victorie a Simonei, coroborata cu un insucces al sarboaicei Jelena Jankovic ar face ca romanca sa devina de luni a cincea jucatoare din lume. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari meciul lui Halep in format livescore.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )