Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep in tribune, la US Open

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep in tribune, la US Open

Ion Tiriac va asista in meciul pe care Simona Halep 2 WTA) il va disputa luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur US Open. Romanca se va duela cu americanca Danielle Collins fara loc WTA). continuă pe Adevărul

Succes, Simona Halep la US Open! Ion Tiriac o sustine pe romanca la New York

Ion Tiriac a sosit la New York pentru a urmari primul meci al Simonei Halep, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, fostul tenismen asistand, duminica dupa-amiaza, la un antrenament al ocupantei locului 2 WTA.

Simona Halep debuteaza la US Open. Romanca poate deveni numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep debuteaza la US Open. Cum poate romanca sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep va debuta la US Open intr-o partida impotriva Daniellei Rose Collins

Simona Halep se va confrunta in premiera cu americanca Danielle Rose Collins in debutul US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an. Romanca, locul 2 WTA, va juca cu americanca fara loc WTA, dar care a.

Ion Tiriac, in tribune la meciul Halep - Collins

Fostul tenismen Ion Tiriac se afla intr-o vizita de doua zile la New York si va asista la meciul Simonei Halep cu Danielle Rose Collins, din primul tur al turneului de Grand Slam US Open.

Simona Halep: Promit sa fie primul lucru pe care il fac dupa US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Cosmin Hodor, pentru Ice Bucket Challenge, ea promitand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va raspunde provocarii dupa US Open.

Simona Halep promite sa faca provocarea Ice Bucket dupa turneul US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a promis ca va raspunde provocarii Ice Bucket dupa US Open, asta dupa ce a fost provocata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac, Cosmin Hodor. Multumesc, Cosmin Hodor,.

Simona Halep despre Ice Bucket Challenge: Promit sa fie primul lucru pe care il fac dupa US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Cosmin Hodor, pentru Ice Bucket Challenge, ea promitand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va raspunde.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre.

Simona Halep explica debutul la US Open: A trebuit sa fac destule

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a castiga meciul cu americanca Danielle Rose Collins din primul tur al turneului US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )