Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ionel Danca, dupa declaratiile lui Teodorovici si Valcov: Un gogoman si un tantalau au iesit la declaratii de la Guvern sa explice idioteniile care vor baga economia Romaniei in faliment (FOTO)

B1 B1,
Ionel Danca, dupa declaratiile lui Teodorovici si Valcov: Un gogoman si un tantalau au iesit la declaratii de la Guvern sa explice idioteniile care vor baga economia Romaniei in faliment (FOTO)

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, critica in termeni duri ordonanta de urgenta prin care Guvernul introduce noi taxe. Liberalul ii numeste pe Eugen Teodorovici si Darius Valcov, cei care au prezentat. continuă pe B1

Danca (PNL): Dragnea a trecut la SANTAJ. Administratorii fondurilor de pensii din Pilonul 2, amenintati cu DESFIINTAREA daca nu fac jocurile PSD

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici si Darius Valcov ii santajeaza pe administratorii fondurilor de pensii din Pilonul II si ii ameninta cu desfiintarea da.

Ionel Danca (PNL): Lacomia Guvernului Dragnea - Dancila arunca economia Romaniei in aer

Lacomia Guvernului Dragnea Dancila distruge cele mai importante sectoare din economia romaneasca, avertizeaza Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL. Masurile anuntate marti seara de catre ministrul.

IONEL DANCA (PSD): Foame de bani in Guvernul Dragnea-Dancila

Purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, Ionel Danca, sustine ca lacomia Guvernului PSD distruge cele mai importante sectoare din economie.

AURELIAN DOCHIA, DUPA DECLARATIILE LUI DRAGNEA: Daca punem presiune pe sistemul bancar, economia nu se mai poate dezvolta

Daca punem presiune pe sistemul bancar, atunci economia nu se mai poate dezvolta, subliniaza analistul financiar Aurelian Dochia, dupa declaratiile facute duminica de Liviu Dragnea, seful PSD, care arata cu degetul catre banci.

Ionel Danca (PNL): Este DecembrieRosu pe bursa de la Bucuresti, dupa anuntarea tezelor neocomuniste ale lui Dragnea si Teodorovici (FOTO)

Bursa de la Bucuresti s-a prabusit dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat noile masuri fiscale decise de Guvern. Actiunile companiilor din sectorul bancar au scazut cu aproape 15%, iar cele.

Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa celor mai mari companii din Romania

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov prezinta principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri.

DOCUMENT Guvernul a adoptat Apocalipsa Fiscala. Duetul Teodorovici - Valcov a lansat atacuri la adresa marilor companii

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici si consilierul pe probleme economice al premierului Darius Valcov au prezentat principalele masuri pe care le-a adoptat Guvernul in sedinta extraordinara de vineri. Pe langa clarificari, cei doi nu au ratat ocazia de a lansa atacuri la cele mai mari companii din Romania si au evitat sa spuna ca isi asuma esecul masurilor printr-o demisie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )