Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iordache da peste nas Opozitiei. Fara sesiune extraordinara pentru respingerea ordonantei lacomiei

Adevărul Adevărul,
Iordache da peste nas Opozitiei. Fara sesiune extraordinara pentru respingerea ordonantei lacomiei

Florin Iordache, caruia Liviu Dragnea i-a delegat sefia Camerei Deputatilor pe perioada vacantei parlamentare, a respins vineri solicitarea opozitiei de a convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, in care acestia voiau sa incerce anularea ordonantei lacomiei. continuă pe Adevărul

PNL se pregateste de un nou scandal in Parlament. Liberalii vor sa forteze o sesiune extraordinara pentru anularea recursului compensatoriu

PNL se pregateste sa faca un nou scandal in Parlament. Liberalii vor sa forteze o sesiune extraordinara in cadrul careia sa ceara anularea taxei pe lacomie, a recursului compensatoriu si discutarea.

Opozitia se aliaza. Sesiune extraordinara pentru anularea ordonantei lacomiei

Opozitia a strans 114 semnaturi de la deputatii PNL, USR, PMP si Pro Romania pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, in care sa incerce anularea ordonantei lacomiei si in care sa fie adoptat bugetul de stat.

PNL cere sesiune extraordinara. Cei din opozitie vor sa fie discutatalegea bugetului de stat pe 2019

PNL a strans semnaturile necesre pentru a convoca o sesiune parlamentara extraordinara. Cei din opozitie vor ca sesiunea sa inceapa mai repede si cer sa fie discutatalegea bugetului de stat pe 2019,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )