Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iordania vrea sa devieze apa din Marea Rosie in Marea Moarta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iordania vrea sa devieze apa din Marea Rosie in Marea Moarta

Autoritatile iordaniene intentioneaza sa realizeze un proiect ce prevede devierea apei din Marea Rosie in Marea Moarta, ale carui costuri se ridica la aproximativ 1 miliard dolari, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Iordania vrea sa devieze Marea Rosie in Marea Moarta

Iordania vrea sa realizeze un proiect ce prevede devierea apei din Marea Rosie in Marea Moarta. Costurile acestei operatiuni se ridica la aproximativ 1 miliard dolari, potrivit Fox News. Prin acest proiect,.

VIDEO Iordania vrea sa salveze Marea Moarta

Autoritatile iordaniene si-au anuntat intentia de a realiza un proiect ce prevede devierea apei din Marea Rosie in Marea Moarta, ale carui costuri se ridica la aproximativ 1 miliard dolari.

Cum sa elimini balonarea si excesul de apa din corp in doar 4 zile

Daca te trezesti cu mainile umflate, te strang pantaloni care iti venau pana de curand, e foarte posibil sa nu fie vorba de grasime, ci de balonare si / sau un surplus de apa acumulat in tesuturile tale. Ca sa scapi.

OMV preia active petroliere de 2,6 miliarde dolari din Marea Nordului

OMV, actionarul majoritar al Petrom, a anuntat, ieri, ca a incheiat acorduri cu norvegienii de la Statoil pentru achizitionarea de active in Norvegia si Marea Britanie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )