Libnet.ro
UNICEF

00:07

Porosenko ii cere ajutorul cancelarei Angela Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Porosenko ii cere ajutorul cancelarei Angela Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei. continuă pe România Liberă

Porosenko cere ajutorul lui Merkel pentru a solutiona conflictul din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei, relateaza AFP.

Porosenko ii cere ajutorul Angelei Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a.

Porosenko vrea ajutorul lui Merkel in solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean, miliardarul Petro Porosenko , a facut un apel la Angela Merkel si alti lideri ai lumii sa il ajute in solutionarea conflictului din estul tarii, zona afectata de insurectia prorusa, a anuntat luni serviciul de.

Merkel, despre planul de pace al lui Porosenko: Este o buna baza pentru solutionarea politica a conflictului

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, este de parere ca planul de pace dat publicitatii de presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, constituie o buna baza pentru o solutionare politica a conflictului.

Angela Merkel si Francois Hollande il indeamna pe Putin sa reia negocierile cu Ucraina pe tema gazelor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Frantei, Francois Hollande, l-au indemnat joi pe Vladimir Putin, in timpul unei convorbiri telefonice, sa reia negocierile cu autoritatile de la Kiev asupra modalitatilor prin care Ucraina ar putea beneficia din nou de livrarea gazelor rusesti, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )