Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ipoteza-soc: Razvan Ciobanu nu ar fi fost singur in masina. Detaliul esential

Antena3 Antena3,
Ipoteza-soc: Razvan Ciobanu nu ar fi fost singur in masina. Detaliul esential

Analistul Mihaela Brooks a vorbit la Sinteza Zilei despre moartea lui Razvan Ciobanu, sugerand ca acesta ar fi putut sa mai aiba pe cineva in masina si ca, daca ancheta este facuta asa cum trebuie, ea. continuă pe Antena3

Politia confirma ca Razvan Ciobanu era singur in masina si exclude ipoteza sinuciderii. Barbatul nu purta centura de siguranta

Conform politistilor constanteni, creatorul de moda Razvan Ciobanu, care a murit luni dimineata intr-un groaznic accident rutier, a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind gasit de un martor la baza unui arbust.

Politia Constanta, comunicat oficial in privinta mortii lui Razvan Ciobanu: Era singur in masina, nu luam in calcul sinuciderea

Politia judeteana din Constanta intervine in controversele aparute imediat dupa moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un accident auto petrecut in localitatea Sacele. Oamenii legii resping varianta.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Comisar-sef, despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost gasit langa masina, cu mainile semiflexate. Nu este o pozitie fireasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident tragic de masina. Creatorul de moda a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci, iar impactul i-a fost fatal. Accidentul s-a produs intre localitatile.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu a vorbit la Antena 3 despre cunoscutul designer care si-a pierdut viata la doar 43 de ani. Cei.

Vica Blochina, dezvaluire cutremuratoare despre Razvan Ciobanu: Trebuia sa fiu cu el in masina. Stiu ca nu s-a simtit bine in seara aia

Vica Blochina a facut dzvaluiri cutremuratoare despre Razvan Ciobanu. Eu nu am declarat nimic, am vazut tot felul de informatii. Eu intr-adevar trebuia sa ma intorc acasa. Am plecat spre Constanta si.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus, in urma cu putin timp, la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Trupul neinsufletit al creatorului de moda Razvan Ciobanu a.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )