Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul l-a criticat pe presedintele Donald Trump ca vrea sa pompeze bani din Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
Iranul l-a criticat pe presedintele Donald Trump ca vrea sa pompeze bani din Arabia Saudita

Seful diplomatiei iraniene, Mohammad Javad Zarif, l-a criticat pe presedintele Donald Trump pentru atacurile formulate la adresa statului iranian, sugerand ca Washingtonul vrea sa pompeze fonduri din Arabia Saudita, relateaza France Presse, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO. Episodul Alta intrebare, la Casa Alba. Presedintele Donald Trump l-a intrerupt pe un jurnalist inconfortabil: Nu, nu. Urmatoarea intrebare?

Presedintele Donald Trump a fost asaltat, in cadrul unei conferinte de presa, de mai multe intrebari inconfortabile, la care seful administratiei de la Casa Alba a refuzat sa raspunda, rugandu-i pe jurnalisti sa ii adreseze .

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste.

Donald Trump a vizitat Zidul Plangerii

Presedintele Donald Trump a scris istorie in aceasta dupa-amiaza, devenid primul lider american care a vizitat in timpul mandatului Zidul Plangerii, un loc de rugaciune care a generat tensiuni constante intre musulmanii, crestinii si evreii din Ierusalim, transmite NBC News.

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN.

Regele Salman al Arabiei Saudite acuza Iranul ca este varful de lance al terorismului mondial. Declaratia a fost facuta in fata lui Donald Trump

Summitul la care 55 de lideri ai unor state musulmane se intalnesc cu presedintele american Donald Trump a inceput duminica la Riad, unde gazda reuniunii, regele Salman al Arabiei Saudite, a lansat un atac verbal dur la adresa Iranului.

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

Presedintele american Donald Trump a sosit la Riad. Agenda vizitei sale in regatul saudit

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului la Casa Alba, transmit agentiile internationale de presa.

Presedintele american, Donald Trump: Ancheta FBI privind legaturile rusesti raneste teribil Statele Unite

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca decizia de a numi un consilier special care sa supravegheze ancheta privind influenta Rusiei in alegerile la prezidentiale raneste teribil Statele Unite.

Moment jenant in timpul unui discurs al lui Donald Trump: Secretarul american pentru comert a atipit in timp ce presedintele vorbea despre terorism(VIDEO)

Moment jenant pentru secretarul american pentru comert, in timpul unui discurs al lui Donald Trump. Wilbur Ross, in varsta de 79 de ani, a atipit in momentul in care liderul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )