Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele american, Donald Trump: Ancheta FBI privind legaturile rusesti raneste teribil Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Presedintele american, Donald Trump: Ancheta FBI privind legaturile rusesti raneste teribil Statele Unite

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca decizia de a numi un consilier special care sa supravegheze ancheta privind influenta Rusiei in alegerile la prezidentiale raneste teribil Statele Unite. continuă pe România Liberă

Presedintele sud-coreean se va intalni, la sfarsitul lunii iunie, cu omologul sau american, Donald Trump, la Washington

Presedintele sud-coreean Moon Jae-in va efectua o vizita, la Washington, la sfarsitul lunii iunie pentru o intrevedere cu liderul de la Casa Alba Donald Trump, a informat marti presedintia sud-coreeana, relateaza Kyodo si Reuters, potrivit Agerpres.

SUA: Trump neaga orice interferenta in ancheta FBI; Rosenstein, intalnire cu senatorii pe tema procurorului special

Presedintele american, Donald Trump, a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI privind o eventuala ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie trecut, in care a invins-o pe democrata Hillary Clinton, transmit AFP si EFE.

Surpriza neplacuta pentru Donald Trump. Ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA, preluate de un fost director FBI

Adjunctul procurorul general al Statelor Unite l-a numit miercuri pe fostul director al FBI Robert Mueller ca procuror special in ancheta asupra presupusei implicari a Rusiei in alegerile prezidentiale.

Raspunsul lui Donald Trump intrebat daca a pus presiune pe FBI: Alta intrebare? VIDEO

Presedintele american, Donald Trump, a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI privind o eventuala ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie trecut,.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Vladimir Putin s-a declarat miercuri pregatit sa ofere inregistrarea recentei inatalniri de la Washington dintre Serghei Lavrov si presedintele american Donald Trump, care este acuzat ca i-a divulgat informatii confidentiale sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP.

VIDEO Presedintele Donald Trump numeste in guvern un serif negru foarte controversat

Presedintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul sau un serif negru ultraconservator si foarte controversat, numindu-l intr-un post cheie al Ministerului Securitatii Interne. David Clarke, care devine unul dintre adjunctii secretarului John Kelly, si-a anuntat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin.

VIDEO Presedintele Donald Trump numeste in guvern un serif foarte controversat

Presedintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul sau un serif ultraconservator si foarte controversat, numindu-l intr-un post cheie al Ministerului Securitatii Interne. David Clarke, care devine unul dintre adjunctii secretarului John Kelly, si-a anuntat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin.

Oficial de la Casa Alba: Discutia lui Trump cu Lavrov a fost una adecvata. Presedintele american nu a compromis sursa informatiilor

Presedintele american Donald Trump nu a compromis nicio sursa de informatii in timpul discutiilor de saptamana trecuta cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat, marti, consilierul pentru securitate nationala al Casei Albe, H. McMaster.

Ce erau informatiile secrete pe care Donald Trump i le-ar fi dezvaluit lui Serghei Lavrov

Informatiile secrete pe care se presupune ca le-ar fi dezvaluit presedintele american Donald Trump ministrului rus de externe Serghei Lavrov proveneau din Israel, a scris marti cotidianul New York Times, citat de EF.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )