Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste. continuă pe Hotnews

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN.

VIDEO Presedintele Donald Trump numeste in guvern un serif negru foarte controversat

Presedintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul sau un serif negru ultraconservator si foarte controversat, numindu-l intr-un post cheie al Ministerului Securitatii Interne. David Clarke, care devine unul dintre adjunctii secretarului John Kelly, si-a anuntat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin.

VIDEO Presedintele Donald Trump numeste in guvern un serif foarte controversat

Presedintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul sau un serif ultraconservator si foarte controversat, numindu-l intr-un post cheie al Ministerului Securitatii Interne. David Clarke, care devine unul dintre adjunctii secretarului John Kelly, si-a anuntat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va explica, duminica, in cadrul unui discurs sustinut in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, ci in lupta cu terorismul, anunta un comunicat transmis de Casa Alba.

UPDATE Marsul Normalitatii. Donald Trump, printre modelele alese sa ii reprezinte pe sustinatorii familiei traditionale

Aproximativ 200 de persoane participa, sambata, la Marsul Normalitatii, scandand Romania nu-i Sodoma si Salvam, salvam familia normala. Totodata, acestia au o pancarta cu Donald Trump, pe care scrie Sustin casatoria dintre un barbat si o femeie. Sustinatorii familiei traditionale au plecat din Piata Victoriei spre Patriarhie. 01 Circa 200 de persoane participa, sambata, la Marsul normalitatii, organizat de alianta politica BINE Blocul Identitatii Nationale in Europa).

Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba (VIDEO)

Fiul lui Donald Trump a ajuns, joi, in judetul Alba, unde va participa la o partida de vanatoare. Donald Trump Jr. a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat.

VIRAL: Dansul cu SABII al lui Donald Trump in Arabia Saudita. Melania DEPASITA de situatie! (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si alti oficiali de la Casa Alba au participat sambata noaptea la dansul ceremonial cu sabii din Regatul Arabiei Saudite, relateaza CNN. Internetul a luat imediat.

Donald Trump a sosit la Riad pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

VIDEO Donald Trump a sosit in Arabia Saudita, pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

Dezvaluiri incredibile despre felul disperat in care Donald Trump incerca sa se aproprie de fostul director FBI: Ce metode folosea James Comey pentru a se ascunde (VIDEO)

Jurnalistii New York Times au publicat joi un amplu articol in care detaliaza modul in care Donald Trump incerca sa se aproprie de fostul director al FBI, James Comey, cel pe care l-a demis saptam.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )