Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

România Liberă România Liberă,
LIVE. Presedintele american Donald Trump si sotia sa au ajuns, luni, in Israel

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari. continuă pe România Liberă

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

Presedintele american Donald Trump a sosit la Riad. Agenda vizitei sale in regatul saudit

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului la Casa Alba, transmit agentiile internationale de presa.

Presedintele american, Donald Trump: Ancheta FBI privind legaturile rusesti raneste teribil Statele Unite

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca decizia de a numi un consilier special care sa supravegheze ancheta privind influenta Rusiei in alegerile la prezidentiale raneste teribil Statele Unite.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

A incalcat toate regulile pentru un selfie cu Donald Trump. Imaginea care i-a infuriat pe oficialii israelieni

Deputatul israelian Oren Hazan a reusit luni sa isi faca un selfie cu presedintele american, Donald Trump, incalcand protocolul primirii acestuia pe aeroportul din Tel Aviv si trecand.

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica.

Regele Salman al Arabiei Saudite acuza Iranul ca este varful de lance al terorismului mondial. Declaratia a fost facuta in fata lui Donald Trump

Summitul la care 55 de lideri ai unor state musulmane se intalnesc cu presedintele american Donald Trump a inceput duminica la Riad, unde gazda reuniunii, regele Salman al Arabiei Saudite, a lansat un atac verbal dur la adresa Iranului.

Serghei Lavrov neaga ca Donald Trump ar fi vorbit cu el despre destituirea directorului FBI

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a negat sambata informatiile potrivit carora presedintele american, Donald Trump, ar fi vorbit cu el despre destituirea directorului FBI James Comey, relateaza DPA.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )