Libnet.ro
UNICEF

19:31

Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va incerca sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta va defini lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. continuă pe Hotnews

VIDEO UPDATE Donald Trump incearca sa ii faca pe musulmani aliati in lupta impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump a incercat sa clarifice, duminica, in cadrul unui discurs in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, potrivit unui comunicat transmis de Casa Alba. Totodata, acesta a definit lupta impotriva gruparilor teroriste ca pe o batalie intre bine si rau, relateazaCNN. Presedintele american a anuntat semnarea unui acord destinat blocarii finantarii pentru gruparile teroriste islamiste.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va explica, duminica, in cadrul unui discurs sustinut in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, ci in lupta cu terorismul, anunta un comunicat transmis de Casa Alba.

Sub asediu la Washington, Donald Trump se lauda cu contractele de miliarde semnate la Riad. Alianta impotriva influentei malefice a Iranului

In turneul sau in tari din Golf si Europa, Trump spera ca va inregistra un succes rasunator in lupta impotriva terorismului international, ca sa-si usureze situatia de acasa.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Avocatii Casei Albe au inceput sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a lui Donald Trump pentru obstructionarea justitiei

Avocatii Casei Albe au inceput vineri sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a presedintelui american Donald Trump, pentru a fi pregatiti in eventualitatea initierii unei asemenea proceduri impotriva sefului Statelor UNite ale Americii, arata surse prezidentiale contactate de catre jurnalistii CNN, potrivit News. ro.

Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba

Fiul lui Donald Trump a ajuns, joi, in judetul Alba, unde va participa la o partida de vanatoare. Donald Trump Jr. a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat.

Pe urmele lui Donald Trump Jr.! Fiul presedintelui SUA, la vanatoare in judetul Alba (VIDEO)

Fiul lui Donald Trump a ajuns, joi, in judetul Alba, unde va participa la o partida de vanatoare. Donald Trump Jr. a vizitat castelul Bethlen-Haller din localitatea Cetatea de Balta si a vanat.

Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla in Alba, unde a participat la o partida de vanatoare si a vizitat un castel

Fiul cel mare al presedintelui SUA, Donald Trump, se afla, joi, in judetul Alba, unde a participat la o partida de vanatoare, apoi a vizitat Castelul Bethlen Haller de la Cetatea de Balta, au declarat pentru News. ro surse locale. Donald Trump Jr. se afla de cateva zile intr-o vizita privata in Romania.

Premierul israelian a fost nevoit sa le ordone ministrilor lui sa ia parte la ceremonia de primire a lui Donald Trump

Sedinta cu scantei la Tel Aviv. Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a vazut nevoit sa le ordone propriilor ministri sa participe luni la ceremonia de intampinare a lui Donald Trump pe.

Membrii guvernului israelian sunt obligati sa participe la primirea lui Donald Trump, la ordinul premierului Netanyahu

Premierul Benjamin Netanyahu le-a ordonat ministrillor din guvernul israelian sa participe cu totii, luni, la ceremonia de intampinare a presedintelui SUA, Donald Trump, pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )