Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iranul, mai destabilizator decat Coreea de Nord, apreciaza Pompeo

Adevărul Adevărul,
Iranul, mai destabilizator decat Coreea de Nord, apreciaza Pompeo

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a justificat diferenta de tratament rezervat Iranului fata de Coreea de Nord apreciind ca Teheranul este mai destabilizator decat Phenianul, in pofida unor rapoarte ale administratiei Trump care acuza in mod clar regimul stalinist nord-coreean, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cati bani a cheltuit Brigitte Sfat pe operatiile estetice: Are o fata mai scumpa decat masina mea FOTO

Prezenta in emisiunea TV Ferma, difuzata de Pro TV, Brigitte Sfat 41 de ani) a dezvaluit suma pe care a investit-o pana acum pentru operatiile estetice. Unul dintre concurenti a remarcat ca interventiile au costat-o pe fostul model mai mult decat masina pe care el o detine.

Creierul femeilor imbatraneste mai incet decat cel al barbatilor

Studiile arata ca creierul unei femei este cu trei ani mai tanar decat cel al unui barbat de aceeasi varsta. Cercetatorii cred ca declinul cognitiv este mai lent in cazul femeilor decat al barbatilor tocmai datorita acestui detaliu anatomic.

Aceleasi cumparaturi costa cu 50% mai mult decat acum doi ani

Aceleasi produse cumparate costa, in februarie 2019, cu 10% mai mult decat toamna trecuta si cu 50% mai scump decat acum doi ani, potrivit unui experiment realizat de Europa FM. Asadar, noteaza europafm. ro,.

Electrica va investi in reteaua de distributie mai putin decat anul trecut

Electrica si-a propus pentru acest an realizarea unui nivel de investitii de 608 milioane de lei in total in reteaua de distributie, cu 35% mai putin decat anul trecut, dar cu aproximativ 43% mai mult decat obligatia impusa de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Lazar: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget. Avem multe cauze consumatoare de bani. Ne-am aflat in situatia de a nu platim lucrari

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, marti, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Otrava din supermarketuri! Feriti-va de acest sos! Este mai nociv decat mancarea de la fast-food

Sosul pesto ar efecte mai nocive asupra sanatatii decat hamburgerii de la McDonalds, potrivit unui studiu in cadrul caruia a fost masurata cantitatea de sare din alimente, publicat de The Telegraph. Daca.

Cat a dat Brigitte Sfat pe operatiile estetice. Are o fata mai scumpa decat masina mea

Brigitte Sfat este una dintre vedetele care tin foarte mult la imaginea lor. De-a lungul anilor, bruneta a investit foarte mult in imaginea sa si a trecut de mai multe ori pragul clinicilor estetice. Brigitte.

Restaurantele din Bucuresti, mai bune decat oricand (I)

In urma cu cateva zile am dat Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018, prilej de sinteza, de bilant, de previziuni si de recomandari pentru viitor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )