Libnet.ro
UNICEF

22:15

Restaurantele din Bucuresti, mai bune decat oricand (I)

Adevărul Adevărul,
Restaurantele din Bucuresti, mai bune decat oricand (I)

In urma cu cateva zile am dat Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018, prilej de sinteza, de bilant, de previziuni si de recomandari pentru viitor. continuă pe Adevărul

Aceleasi cumparaturi costa cu 50% mai mult decat acum doi ani

Aceleasi produse cumparate costa, in februarie 2019, cu 10% mai mult decat toamna trecuta si cu 50% mai scump decat acum doi ani, potrivit unui experiment realizat de Europa FM. Asadar, noteaza europafm. ro,.

Electrica va investi in reteaua de distributie mai putin decat anul trecut

Electrica si-a propus pentru acest an realizarea unui nivel de investitii de 608 milioane de lei in total in reteaua de distributie, cu 35% mai putin decat anul trecut, dar cu aproximativ 43% mai mult decat obligatia impusa de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Lazar: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget. Avem multe cauze consumatoare de bani. Ne-am aflat in situatia de a nu platim lucrari

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, marti, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Este strigator la cer (FOTO)

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

O soferita din Bucuresti, amenda record la Constanta

O femeie din Bucuresti a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul pe plaja, in zona Trei papuci a municipiului Constanta. Politistii locali din cadrul Directiei Generale.

CSM Bucuresti isi pierde una dintre cele mai bune jucatoare, care pleaca la Gyor, dar ar putea da o lovitura importanta pe piata transferurilor

CSM Bucuresti este calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar lucreaza deja la strategia pentru sezonul viitor.

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

Castigatorii BAFTA 2019: lista celor mai bune filme si a celor mai buni actori, potrivit Academiei Britanice

Tragicomedia istorica The Favourite, regizata de Yorgos Lanthimos, a castigat cele mai multe trofee, insa drama Roma a lui Alfonso Cuaron s-a impus la principalele categorii de la premiile BAFTA 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )