Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceleasi cumparaturi costa cu 50% mai mult decat acum doi ani

B1 B1,
Aceleasi cumparaturi costa cu 50% mai mult decat acum doi ani

Aceleasi produse cumparate costa, in februarie 2019, cu 10% mai mult decat toamna trecuta si cu 50% mai scump decat acum doi ani, potrivit unui experiment realizat de Europa FM. Asadar, noteaza europafm. ro,. continuă pe B1

Trump da asigurari ca munceste mai mult decat aproape orice alt fost presedinte

Donald Trump a rispostat unor acuzatii potrivit carora nu are un program de lucru incarcat, iar Casa Alba continua o ancheta vizand sa identifice originea acestei dezvaluiri stanjenitoare despre programul de lucru al presedintelui.

Electrica va investi in reteaua de distributie mai putin decat anul trecut

Electrica si-a propus pentru acest an realizarea unui nivel de investitii de 608 milioane de lei in total in reteaua de distributie, cu 35% mai putin decat anul trecut, dar cu aproximativ 43% mai mult decat obligatia impusa de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Lazar: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget. Avem multe cauze consumatoare de bani. Ne-am aflat in situatia de a nu platim lucrari

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, marti, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

De ce creierul barbatilor imbatraneste mai repede decat cel al femeilor

Oamenii de stiinta au gasit o noua diferenta intre creierul barbatilor si al femeilor: modificarile legate de procesul de imbatranire. Creierul femeilor este cu trei ani mai tanar decat al barbatilor.

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Aseara a avut loc prima editie a noului sezon al show-ului Romanii au talent. Iata doua din cazurile care au impresionat cel mai mult pe durata emisiunii.

HOROSCOP. Zodiile care nu sunt atrase de partener de la prima intalnire. Au nevoie de mai mult timp - Fecioarele se ataseaza mai greu

Aceste patru zodii au nevoie de mai mult timp pentru a simti fluturasi in stomac. HOROSCOP FECIOARA- Fecioarele sunt cunoscute pentru abilitatea de a discrimina. De aceea, pot analiza si observa .

HOROSCOP. Ce iubesc zodiile cel mai mult? Taurii isi iubesc jumatatea, Leii, muzica si dansul

Daca te-ai gandit vreodata la ce iubesti cel mai mult si nu te-ai putut hotari asupra unui raspuns, te ajutam noi cu cateva idei, in functie de fiecare zodie. Lectura.

May cere mai mult timp pentru modificarea acordului Brexit

Prim-ministrul Theresa May va cere membrilor Parlamentului britanic sa ii ofere mai mult timp pentru a face modificarile la partea controversata a acordului pentru Brexit - backstop-ul Irlanda de Nord.

Business report: Guvernul nu renunta la taxa pe lacomie; Un buget stiintifico-fantastic, dar mai mult fantastic dect stiintific

Piata imobiliara va functiona cu doua viteze in acest an. Piata imobiliara rezidentiala din Romania va functiona cu doua viteze in acest an, pe fondul accentuarii discrepantelor intre mediul urban si cel rural, arata o analiza de specialitate. Salariul de baza aduce fericirea. Dar? Bilantul unui studiu finlandez: cine primeste un venit de baza neconditionat este mai sanatos si mai putin stresat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )