Libnet.ro
UNICEF

19:30

Irina, fata ranita in incendiul din club Colectiv, are arsuri pe 30% din suprafata corpului. Ea se afla tot in stare critica

Adevărul Adevărul,
Irina, fata ranita in incendiul din club Colectiv, are arsuri pe 30% din suprafata corpului. Ea se afla tot in stare critica

Pentru familia Popa din Calarasi, oameni respectabili, cu credinta in Dumnezeu, de vineri seara, de la tragedia din club Colectiv din Bucuresti, rugaciunile nu mai contenesc. Doar speranta ca fiica lor va invinge moartea le mai da putere sa reziste. continuă pe Adevărul

Irina, fata ranita in incendiul din Clubul Colectiv, are arsuri pe 30% din suprafata corpului. Ea se afla tot in stare critica

Pentru familia Popa din Calarasi, oameni respectabili, cu credinta in Dumnezeu, de vineri seara, de la tragedia din club Colectiv din Bucuresti, rugaciunile nu mai contenesc. Doar speranta ca fiica lor va invinge moartea le mai da putere sa reziste.

Martori: incendiul din Club Colectiv, posibila cauza o instalatie defecta care a aprins decorul de polistiren

Oamenii din zona au declarat pentru reporterul HotNews. ro de la Club Colectiv ca este posibil ca incendiul sa fi pornit de la o instalatie de scena, care a scapat o scanteie intr-un decor de polistiren, apoi totul a fost cuprins de flacari. Martori citati de Antena 3 si Digi 24 au declarat ca incendiul ar fi izbucnit in momentul in care ar fi luat foc buretele pe un stilp din interiorul clubului.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Mesaje emotionante pentru tanara care lupta sa traiasca dupa incendiul din club Colectiv: Irina, sa te faci bine! Esti bucuria fratilor si a parintilor tai!

Mesajele de sustinere pentru Irina Popa, tanara care se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta Floreasca, nu mai contenesc. Fata a fost ranita grav in incendiul din clubul Colectiv din Capitala, de vineri seara, in timp ce participa la lansarea celui de-al doilea album al trupei rock Goodbye to Gravity.

Politistii doneaza sange pentru victimele incendiul din Club Colectiv

200 de politisti din judetul Dolj vor dona astazi sange pentru victimele incendiului din Club Colectiv. in urma tragediei au murit 32 de persoane, iar peste 140 sunt internate in mai multe spitale din capitala.

Seful Clinicii de Chirugie Plastica de la Spitalul Floreasca: Alte patru persoane ranite in incendiul din club au fost supuse unor traheostomii

Alte patru persoane ranite in incendiul din Clubul Colectiv, internate in Spitalul de Urgenta Floreasca, au fost supuse, duminica dimineata, unor traheostomii, dupa ce, cu o zi in urma, sapte dintre raniti suferisera interventii similare, a declarat seful Clinicii de Chirugie Plastica, Ioan Lascar, scrie Mediafax.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Patru cetateni straini, raniti in incendiul din clubul Colectiv

Patru cetateni strani - o italianca, doi spanioli si un german - au fost raniti in incendiul din clubul Colectiv, primii trei fiind internati la Spitalul SRI Agrippa Ionescu, iar al patrulea la Spitalul Universitar.

INCENDIUL din clubul Colectiv: Procurorii fac duminica primele autopsii si incep audierile

Procurorii vor face duminica primele autopsii, pe aproximativ 20 dintre trupurile neinfletite ale victimelor incendiului din clubul Colectiv, dintre cele care au fost identificate, si, odata incheiata cercetarea la fata locului, vor incepe audierile, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )