Libnet.ro
UNICEF

11:15

Irina Loghin a stat internata chiar in pavilionul ars de la Matei Bals si sare in apararea medicilor: Acesti oameni au fost si sunt eroi!

Antena3 Antena3,
Irina Loghin a stat internata chiar in pavilionul ars de la Matei Bals si sare in apararea medicilor: Acesti oameni au fost si sunt eroi!

Indragita cantareata de muzica populara, Irina Loghin, a fost internata in acelasi pavilion devastat de foc, la spitalul Matei Bals. Aceasta a vorbit, sambata, in direct la Antena 3, despre timpul petrecut in spital, in pavilionul 5, ca pacient COVID. A trecut cu bine de boala cu ajutorul medicilor de la Institut. continuă pe Antena3

Irina Loghin, dezvaluiri despre medicii de la Matei Bals dupa ce a fost internata in pavilionul ars

Irina Loghin a facut dezvaluiri despre medicii de la Matei Bals dupa ce a fost internata in pavilionul ars. Ce apune celebra cantareata, cititi in articolul de mai jos. Irina Loghin, internata in pavilionul de la Matei Bals care a luat foc. Nu inteleg cum s-a putut intampla Irina Loghin a facut dezvaluiri despre medicii .

Primele imagini cu pavilionul ars de la Matei Bals si cu pacientii transferati in urma incendiului

Patru persoane au murit in urma incendiului de la Institutul Matei Bals si 120 de pacienti au fost transferati la alte spitale. Flacarile au izbucnit intr-unul din pavilioanele spitalului. 4 saloane au fost afectate.

Spitalele unde au fost transferati pacientii evacuati din pavilionul Institutului Matei Bals care a luat foc

Spitalul Matei Bals din Capitala a fost cuprins de flacari,vineri dimineata, in jurul orei 5. Patru persoane si-au gasit sfarsitul in acesta tragedie, dintre care treiau fost gasite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )